طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این سوپ …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه خورش ترشی گورما

خورش ترشی گورما , طرز تهیه خورش ترشی گورما , غذای اردبیلی با لوبیا چشم بلبلی

این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که مربوط به استان اردبیل است. این خورش به خورش چشم بلبلی نیز معروف است که از ترکیب گوشت خورشتی و لوبیا چشم بلبلی و آلو تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه فرنگی یا رب انار است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ترشی گورما در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد
گوشت خورشتی گوسفندی۳۰۰ گرم
فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار لازم
چوب دارچین۱ تکه
نمک و زعفران دم کشیدهبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
آلو خورشتی۱ پیمانه

طرز تهیه خورش ترشی گورما

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه و مجلسی ترشی گورما در ابتدای کار، لوبیا چشم بلبلی را شسته و با کمی آب حدود ۲۴ ساعت قبل خیس می کنیم. در این مدت حدود ۵ بار آب آن را عوض می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم.

مرحله دوم

سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. گوشت خورشتی را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس به خوبی  تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود و سرخ شود. به آن فلفل و زردچوبه و چوب دارچین اضافه می کنیم و دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم و زمان می دهیم حدود ۲ ساعت تا پخته شود.

مرحله چهارم

وقتی که گوشت کامل پخته شد، به آن نمک و زعفران اضافه می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرار قرار می دهیم، سپس کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله پنجم

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سپس به خورش اضافه می کنیم. چوب دارچین را در این مرحله در می آوریم. لوبیا چشم بلبلی را که از قبل خیس کرده ایم، به خورش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

آلو خورشتی را هم اضافه کرده و تا زمانی که لوبیا ها پخته و خورش به روغن بیفتد روی حرارت باقی می گذاریم. وقتی که خورش جا افتاد زیر گاز را خاموش می کنیم و در ظرف مورد نظر آن را سرو می نماییم. این خورش را در کنار پلو زعفرانی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.