طرز تهیه پاستا با لبو به روش ایتالیایی و طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا با لبو به روش ایتالیایی و طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا با لبو پاستا با لبو یکی از انواع غذاهای خاص و خوشرنگ ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه مرغ پفکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ پفکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ پفکی مرغ پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را علاوه بر …

طرز تهیه حلوای خرما و گردو خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه حلوای خرما و گردو خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه حلوای خرما و گردو حلوای خرما و گردو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و جذاب می باشد که معمولا برای شب های قدر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه خوراک تره فرنگی

خوراک تره فرنگی , طرز تهیه خوراک تره فرنگی , دستور پخت خوراک تره فرنگی

خوراک گوشت، یکی از غذاهای خوشمزه است که هر سلیقه ‌ای با آن کنار می ‌آید.  انواع مختلفی از این خوراک وجود دارد، از جمله خوراک تره فرنگی که با گوشت چرخ کرده و تره فرنگی و سبزیجات دیگر مانند سیب زمینی و هویج تهیه می شود. این خوراک به دلیل وجود تره فرنگی بسیار مقوی و مفید است و باعث افزایش آنتی بادی و بالا بردن ایمنی بدن می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک تره فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم خوراک تره فرنگی
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و پاپریکابه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
تره فرنگی۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
عصاره سبزیجات۱ عدد

طرز تهیه خوراک تره فرنگی

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه با تره فرنگی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند. یک قابلمه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.  بعد از این که گوشت تفت خورد، به آن تره فرنگی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. عصاره سبزیجات و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه می کنیم. هویج ها را شسته و خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس حدود ۳ تا ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و حدود ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون نیز می ریزیم و درب قابلمه را بسته و می گذاریم با شعله ملایم حدود نیم ساعت بپزد. وقتی که مواد پخته شدند، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.

مرحله پنجم

سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به خوراک اضافه می کنیم و می گذاریم ۲۰ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا مواد جا بیفتد. نکته مهم این غذا روغن زیتون آن است که باید از روغن زیتون سبز پخته شود و در طعم خوراک خیلی موثر است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.