مطالب پر بازدید
درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا بسیاری از ما تجربه حس گزگز در اندام‌های خود را داریم، پدیده‌ای که بیشتر اوقات به دلیل قرار گرفتن در وضعیت‌های نامناسب بدنی اتفاق می‌افتد و معمولاً …

طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای کباب مرغ ورقه ای یکی از انواع کباب های اصیل و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه خورش قیمه برای 200 نفر به روش نذری حرفه ای

طرز تهیه خورش قیمه برای 200 نفر به روش نذری حرفه ای

طرز تهیه خورش قیمه برای ۲۰۰ نفر خورش قیمه یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در این رسپی می توانیم آنرا به تعداد زیاد درست کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه خوراک بامیه خوشمزه و ساده با گوجه و سیب زمینی

طرز تهیه خوراک بامیه

طرز تهیه خوراک بامیه با گوشت چرخ کرده غذا با بامیه و سیب زمینی گوجه بامیه بدون گوشت اهوازی

بامیه یکی از سبزیجات خوشمزه و پر خاصیتی است که در ایران کشت می شود. از بامیه در خورش های مختلف در کنار مرغ و گوشت استفاده می شود. در این خوراک، بامیه در کنار سیب زمینی و سس گوجه فرنگی تهیه و طبخ می گردد. در این غذا گوشت یا مرغ استفاده نشده است که می توان برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند توصیه کرد. این خوراک سبزیجات بسیار خوشمزه و لذیذ است و می توان در کنار نان و سبزی و مخلفات دیگر سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک بامیه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز۱ عدد درشت
گوجه فرنگی۳ الی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
زردچوبهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
بامیهنیم کیلو
سیب زمینی۲ عدد متوسط
سیر۱ بوته
آب جوش۳ لیوان
آب لیمو یا آب غوره۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خوراک بامیه

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه بامیه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را شسته و درون غذا ساز پوره می کنیم. سپس به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه تفت می دهیم و می گذاریم تا روی حرارت بپزد.

مرحله سوم

سپس گوجه ها و رب گوجه فرنگی خوشرنگ شود. بامیه ها را شسته و پاک می کنیم. سپس به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را هم شسته و پوست می کنیم و خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. سیر را هم به خوراک اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

آب جوش را درون آن می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم حدود ۲ ساعت بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت به آن آب لیمو ترش یا آبغوره می زنیم و می گذاریم چند قل بزند. سپس خوراک را از روی حرارت برداشته و با نان و سبزی و پیاز و مخلفات دیگر سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 28 خرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.