طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوراک بلدرچین یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت چیپس ذرت یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در …

طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ

زرشک پلو با سینه مرغ , طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ , دستور پخت زرشک پلو با سینه مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در مهمانی ها و مجالس تهیه و سرو می شود. این غذا طرفداران زیادی دارد از این رو سرو آن در مجالس عروسی و عزا برای این که به تمام سلیقه ها می خورد، سرو می شود. در این دستور، به جای خورش مرغ ساده، سینه مرغ سرخ شده آموزش داده شده است که در کنار زرشک پلوی زعفرانی سرو می شود. طرز پخت این مرغ با خورش های مرغ متفاوت است و به صورت خشک پخته و سرو می شود. در آن از پیاز و سیر استفاده نمی شود و با آب درون بافتی پخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
آب لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل و هلبه مقدار لازم
رزماریدر صورت تمایل
زرشکنصف پیمانه
کره۵۰ گرم
شکر۲ قاشق غذا خوری
خلال بادام و پستهبه مقدار لازم
برنج۳ پیمانه

طرز تهیه زرشک پلو با سینه مرغ

مرحله اول

در این غذا برای تهیه مرغ نیاز به پیاز یا سیر نیست و تفاوت آن نسبت به مرغ های دیگر هیمن است. برای این کار، یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می گذاریم تا حسابی داغ شود. مرغ ها را داخل آن قرار می دهیم و می گذاریم تا طلایی شود.

مرحله دوم

سپس آن را برگردانده و طرف دیگر آن را نیز سرخ می کنیم. در ادامه وقتی مرغ ها به طور  کامل سرخ شد، داخل ظرف دیگری می گذاریم و به آن زعفران دم کرده و نمک و فلفل و آب لیمو ترش و پودر هل اضافه می کنیم.

مرحله سوم

درب ظرف را می بندیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مرغ با آب میان بافتش پخته شود. در این روش مرغ آب دار نیست ولی اگر بخواهیم آب مرغ هم داشته باشیم می توان کمی آب نیز در این مرحله به مرغ اضافه کرد.

مرحله چهارم

اگر درب قابلمه سوراخ داشت بهتر است سوراخ آن گرفته شود. تا مرغ بهتر پخته شود و نسوزد. می توان این روش پخت را برای ران مرغ نیز انجام داد. در این فاصله برنج را آماده می کنیم. برای این کار، یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید.

مرحله پنجم

برنج را که یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کرده ایم، درون آب جوش می ریزیم و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد. وقتی برنج نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.

مرحله ششم

سپس به صورت لایه ای خرد می کنیم و به ترتیب کف قابلمه قرار می دهیم. می توان به جای سیب زمینی از نان نیز برای ته دیگ استفاده کرد. سپس برنج آب کش شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا دم بکشد.

مرحله هفتم

در یک تابه کره را می اندازیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. سپس زرشک ها را شسته و آبکش کرده ایم به آن اضافه می کنیم. شکر هم اضافه کرده و یک تف کوچک می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هشتم

کمی از برنج را درون یک کاسه ریخته و زعفران و زرشک سرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. سپس برنج را درون یک دیس می کشیم و با برنج زعفرانی و زرشک تزیین می کنیم. مرغ ها را هم کنار برنج یا جدا در ظرف دیگر می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.