مطالب پر بازدید
طرز تهیه باتر چیکن یا مرغ کره ای خوشمزه به روش هندی

طرز تهیه باتر چیکن یا مرغ کره ای خوشمزه به روش هندی

طرز تهیه باتر چیکن باتر چیکن یا مرغ کره ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش …

خواص و مضرات گل سرخ: تاثیرات شگفت‌انگیز بر سلامتی و زیبایی

خواص و مضرات گل سرخ: تاثیرات شگفت‌انگیز بر سلامتی و زیبایی

خواص گل سرخ گل محمدی، که با نام گل سرخ نیز شناخته می‌شود، از دیرباز به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و با ارزش‌ترین گونه‌های گل رز در جهان محسوب می‌گردد. این گل، …

طرز تهیه پیازو غذای فوق العاده خوشمزه و اصیل استان زنجان

طرز تهیه پیازو غذای فوق العاده خوشمزه و اصیل استان زنجان

طرز تهیه پیازو علاقمندان به غذاهای سنتی و اصیل ایرانی، امروز قصد داریم شما را با یک خوراک بسیار خوشمزه از استان زنجان آشنا کنیم. حتما برای شما هم پیش آمده که …

طرز تهیه کباب درباری خوشمزه و مخصوص با گوشت و مرغ

طرز تهیه کباب درباری

کباب درباری , طرز تهیه کباب درباری , دستور پخت کباب درباری

کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب درباری یکی از انواع کباب های غیر کوبیده است که بسیار مجلسی و زیبا طبخ می شود و طعم فوق العاد های دارد. از مرغ و گوشت به صورت نواری و رول شده برای این کباب استفاده می شود. تاریخچه این کباب به دربار ناصرالدین شاه قاجار بر می گردد. این کباب زیبا و خوشمزه را می توان در مهمانی های خاص تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب درباری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آب پیاز۲ عدد
راسته گوسفند۴۰۰ گرم
سینه مرغ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب درباری

مرحله اول

برای تهیه کباب خوشمزه به روش درباری در ابتدای کار، راسته ها و سینه مرغ را به صورت نواری به اندازه دو انگشت به صورت یکدست برش می دهیم. در ادامه تکه های گوشت و مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. حالا آب پیاز را با صافی گرفته و به گوشت ها اضافه می کنیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه و زعفران به آن زده و با دست ترکیب می کنیم تا مزه دار شوند.

مرحله سوم

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون یا بشقاب می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ساعت اجازه می دهیم تا گوشت ها استراحت کند و به خوبی طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا نوارهای گوشت و مرغ را داخل هم قرار داده و به صورت رول شده می پیچیم، سپس پشت سر هم به سیخ می کشیم. در پایان سیخ های کباب را روی منقل ذغال می چینیم و به صورت یکدست با حرارت ملایم کباب می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.