طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های مناسبتی ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود. این آش خوشمزه از آش های معروف استان های آذربایجان …

طرز تهیه شلگه

طرز تهیه شلگه پلو مرغ با لپه آذری

شلگه از غذاهای قدیمی آذری هست. برنج و لپه ماده اصلی این غذا است. این غذا بسیار مناسب رژیم غذایی سبک در شبهای زمستان یا وعده افطار در ماه رمضان است. شلگه غذایی محلی است که به کردی به آن شِلَکَ می‌ گویند که یه نوع کته بسیار بسیار مقوی و خوشمزه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شلگه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۴ تکه
پیاز۱ عدد
نمکبه میزان لازم
لپه۱ پیمانه
برنج۳ پیمانه
کره۲ قاشق غذا خوری
روغن۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شلگه

مرحله اول

برای تهیه شلگه غذای خوشمزه آذری در ابتدای کار، برای این که آب مرغ غلیظ و خوشمزه ای داشته باشیم باید مرغ در قابلمه بریزیم. پیاز را شسته و پوست کنده و خیلی خیلی ریز خرد می‌کنیم و به مرغ اضافه می ‌کنیم.

مرحله دوم

سپس روی آن به اندازه ۳ لیوان آب جوش می‌ ریزیم و بعد نمک را هم به آن اضافه می ‌کنیم. در ادامه لپه را که از چند ساعت قبل در یک کاسه خیس کرده ایم، در قابلمه ریخته و می‌ گذاریم که مرغ و لپه ها خوب بپزند و جا بیفتد.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که این کار باعث می شود که یک آب مرغ خیلی لذیذ و غلیظ داشته باشیم. بعد به آن برنج اضافه کرده و سپس کره هم اضافه می ‌کنیم و می‌ گذاریم خوب بپزد. در ادامه آب شلگه که گرفته شد،

مرحله چهارم

فقط کمی شل بود و برنج ها پیدا بود، به آن مقداری روغن اضافه می‌ کنیم. در ادامه شعله را کم می ‌کنیم و دم کنی را روی آن می‌ گذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه می‌ گذاریم تا خوب دم بگیرد و سپس سرو می ‌کنیم.

مرحله پنجم

نکته خیلی مهم در طعم این شلکه یکی میزان لپه هست که باید زیاد باشه و دوم این‌که آب مرغ باید به خوبی غلیظ باشد تا شلکه خیلی خوشمزه و درست در بیاید و سوم این‌ که میزان نمک نباید نه زیاد باشه نه کم.

مرحله ششم

مقدار نمکی که اضافه می کنیم باید خیلی ملایم باشد تا نتیجه کار خوب در بیاید. بعضی ها به شلکه در حین پخت مرغ گوجه خرد شده هم اضافه می‌کنند که خیلی خوشمزه می‌ شود. این غذا در کنار سالاد و سبزی تازه بی نظیر می ‌شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.