مطالب پر بازدید
آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

طرز تهیه پیتزا حلزونی خوئشمزه با سس مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پیتزا حلزونی خوئشمزه با سس مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پیتزا حلزونی پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، …

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی کدو حلوایی زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی پاییز و زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه بولانی خوشمزه و ساده غذای مخصوص افغانستانی

طرز تهیه بولانی

بولانی , طرز تهیه بولانی , دستور پخت بولانی ساده و خوشمزه

بولانی نوعی نان مسطح است که درون آن با سبزیجاتی چون سیب ‌زمینی، تره‌ فرنگی،تره، عدس یا کدو حلوایی پر شده و به صورت پخته شده یا سرخ‌کرده خورده می ‌شود. بولانی غذایی آسان‌پز و ارزان قیمت است که در افغانستان محبوبیت زیادی دارد. افغان ها بولانی را در تنور می ‌پزند و معمولا آن را هنگام افطار با ترشی های مختلف می خورند. بولانی غذایی است که مواد اولیه آن در همه جا پیدا می ‌شود و طرفداران زیادی دارد و در شهرهای مختلف افغانستان به آسانی می ‌توان به آن دسترسی داشت. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بولانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بولانی
آرد۳ پیمانه
نمک۲ قاشق چای خوری
آب۱ پیمانه
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
سیر۲ حبه
فلفل قرمز تند۱ عدد
روغن۴ قاشق غذا خوری
پیازچه۱۰۰ گرم
اسفناج۱۰۰ گرم
گشنیز۱۰۰ گرم
تره۱۰۰ گرم

طرز تهیه بولانی

مرحله اول

برای تهیه غذای خوشمزه افغانستانی بولانی در ابتدای کار، آرد را به همراه نمک و آب داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با هم مخلوط می ‌کنیم و خوب ورز می ‌دهیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاید.

مرحله دوم

در ادامه خمیر تهیه شده را بعد از ورز دادن ۲۰ دقیقه استراحت می ‌دهیم. سبزی‌ها را شسته و ساطوری می‌ کنیم و سیر و فلفل قرمز خرد شده را با سایر ادویه ها و روغن به سبزی ها اضافه می ‌کنیم و هم می‌ زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر را روی سطح تمیزی به صورت یکدست با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می‌کنیم و گلوله های کوچکی از آن برمی ‌داریم و پهن می ‌کنیم. مقداری از ترکیبات سبزی را به صورت دایره ای روی خمیر می ‌ریزیم.

مرحله چهارم

سپس لبه خمیر را برمی گردانیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس نان ها را داخل تابه روغن سرخ می ‌کنیم. بعد از این که سرخ شد از تابه خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.