طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه کتلت حبوبات

کتلت حبوبات , طرز تهیه کتلت حبوبات , دستور پخت کتلت حبوبات

کتلت از خانواده کوکو و شامی است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف آماده می شود. درکتلت بعد از ترکیب مواد و سبزیجات خرد شده، در روغن سرخ می شود و در کنار گوجه و خیار شور و انواع نان سرو می شود. کتلت حبوبات، یکی از انواع این کتلت ها است که بدون گوشت و تنها با حبوبات تهیه می شود. حبوبات برای رشد و سلامتی مفید است از این رو می توان این کتلت را جایگزین پروتئین گوشت کرد. این کتلت بسیار خوشمزه را می توان به راحتی تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت حبوبات در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کتلت حبوبات
لوبیا چیتی۱۰۰ گرم
ماش۱۰۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
پوره جعفری۵۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
پیاز رنده شده۱ عدد
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم
دارچیننصف قاشق چای خوری
نعنا خشک۱ قاشق غذا خوری
روغن حیوانی یا روغن زیتونبه میزان لازم
پودر سیر۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کتلت حبوبات

مرحله اول

برای تهیه کتلت خوشمزه و مخصوص حبوبات در ابتدای کار، نخود و لوبیا و ماش را جدا گانه شسته و هر کدام را با مقداری آب ولرم یک شب قبل خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. نخود را با آب خودش می ریزیم داخل قابلمه و می پزیم.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا و ماش را هم جداگانه با آب جدید درون قابلمه ریخته و با حرارت متوسط می پزیم. در ادامه جعفری ها را شسته و به صورت ساطوری خرد می کنیم. حبوبات را بعد از پخت آبکش کرده و درون غذا ساز می ریزیم.

مرحله سوم

جعفری ها و پیاز رنده و آب گرفته شده را هم اضافه کرده و در آخر ادویه ها و نمک و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و مخلوط و پوره می کنیم تا یکدست شود. سپس یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

سپس کتلت ها را به شکل دلخواه در آورده و سرخ می کنیم. بعد از این که یک طرف کتلت ها پخته و برشته شد، آن را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و در ظرف مورد نظر در کنار برش های گوجه و جعفری تازه و نان، سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.