طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو با ماهیچه یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که معمولا برای مراسم های مهم تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

طرز تهیه پیراشکی مرغ پیراشکی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه کتلت حبوبات

کتلت حبوبات , طرز تهیه کتلت حبوبات , دستور پخت کتلت حبوبات

کتلت از خانواده کوکو و شامی است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف آماده می شود. درکتلت بعد از ترکیب مواد و سبزیجات خرد شده، در روغن سرخ می شود و در کنار گوجه و خیار شور و انواع نان سرو می شود. کتلت حبوبات، یکی از انواع این کتلت ها است که بدون گوشت و تنها با حبوبات تهیه می شود. حبوبات برای رشد و سلامتی مفید است از این رو می توان این کتلت را جایگزین پروتئین گوشت کرد. این کتلت بسیار خوشمزه را می توان به راحتی تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت حبوبات در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کتلت حبوبات
لوبیا چیتی۱۰۰ گرم
ماش۱۰۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
پوره جعفری۵۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
پیاز رنده شده۱ عدد
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم
دارچیننصف قاشق چای خوری
نعنا خشک۱ قاشق غذا خوری
روغن حیوانی یا روغن زیتونبه میزان لازم
پودر سیر۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کتلت حبوبات

مرحله اول

برای تهیه کتلت خوشمزه و مخصوص حبوبات در ابتدای کار، نخود و لوبیا و ماش را جدا گانه شسته و هر کدام را با مقداری آب ولرم یک شب قبل خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. نخود را با آب خودش می ریزیم داخل قابلمه و می پزیم.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا و ماش را هم جداگانه با آب جدید درون قابلمه ریخته و با حرارت متوسط می پزیم. در ادامه جعفری ها را شسته و به صورت ساطوری خرد می کنیم. حبوبات را بعد از پخت آبکش کرده و درون غذا ساز می ریزیم.

مرحله سوم

جعفری ها و پیاز رنده و آب گرفته شده را هم اضافه کرده و در آخر ادویه ها و نمک و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و مخلوط و پوره می کنیم تا یکدست شود. سپس یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

سپس کتلت ها را به شکل دلخواه در آورده و سرخ می کنیم. بعد از این که یک طرف کتلت ها پخته و برشته شد، آن را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و در ظرف مورد نظر در کنار برش های گوجه و جعفری تازه و نان، سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.