طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم …

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم آش گندم یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی …

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا …

طرز تهیه کوکوی گوشت

طرز تهیه کوکوی گوشت و سیب زمینی ساده طرز تهیه کوکوی گوشت چرخ کرده و سیب زمینی گوساله و سبزی اردبیلی در فر

کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو گوشت یک کوکو گوشتی بسیار خوشمزه و شیک است که به راحتی در تابه پخته می شود و می توان در مهمانی ها و مجالس خاص آن را تزیین و سرو نمود. این کوکو از گوشت چرخ کرده تهیه شده است. طبخ آن ساده است و به راحتی بدون کمترین زمان ممکن، به غذا تنوع می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی گوشت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۸ عدد
پودر نان۱۰ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز کاملا درشت۱ عدد
نمک و ادویه کاریبه مقدار لازم
پودر سیر و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی گوشت

مرحله اول

برای تهیه کوکوی خوشمزه و مخصوص گوشت در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست کنده، سپس با رنده ریز رنده می کنیم، در ادامه آب اضافی پیاز را می گیریم. حالا پیاز آب گرفته را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. به آن ادویه کاری و نمک و پودر سیرو زردچوبه اضافه کرده و با هم ورز می دهیم تا یک دست شود. سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پودر نان را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه در دمای محیط بماند. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. کوکو ها را درون روغن داغ سرخ می ریزیم و آن را کف تابه پخش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کمی صبر می کنیم یک طرف آن سرخ و برشته شد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد و سرخ شود. در آخر با مقداری گوجه در ظرف مناسب سرو می کنیم. این کوکو را می توان با نان یا برنج سرو نمود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.