طرز تهیه ترتیلا پنیری خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی
طرز تهیه ترتیلا پنیری
نان تورتیلا یک نان مکزیکی است که از آن برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می کنند. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج دارد. برای تنوع به نان هایی که هر روز مصرف می شود و تجربه طعم یک نان متفاوت، حتما تورتیلا نان معروف مکزیکی ها را می توان امتحان کرد. پخت این نان احتیاجی به فر ندارد و دستور پخت بسیار ساده آن همه را ترغیب می کند که هر روز از این نان بپزند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترتیلا پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم ترتیلا پنیری | |
کفیر | ۲۰۰ میلی لیتر |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
پنیر رنده شده | ۱۵۰ گرم |
آرد | یک و نیم تا ۲ قاشق غذا خوری |
کره | برای سرخ کردن |
طرز تهیه ترتیلا پنیری
مرحله اول
برای تهیه این نان خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه آرد الک شده را به همراه کفیر، نمک، جوش شیرین و پنیر رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا حالتی خمیری شکل به دست بیاورند. در ادامه با دست خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا صاف و یکدست شود. در ادامه خمیر اماده شده را به پنج تا شش قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله روی خمیرها را می پوشانیم و چند دقیقه استراحت می دهیم، سپس خمیر ها را پهن کرده و در یک تابه با کره سرخ می کنیم. می توانیم به سلیقه خود خمیر گیاهان معطر و ادویه های دلخواه نیز اضافه کنیم.