طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم …

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود. برنج را به روش …

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. آش دوغ معمولا …

طرز تهیه ترتیلا پنیری

ترتیلا پنیری , طرز تهیه ترتیلا پنیری , دستور پخت ترتیلا پنیری

نان تورتیلا یک نان مکزیکی است که از آن برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می ‌کنند. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج دارد. برای تنوع به نان ‌هایی که هر روز مصرف می ‌شود و تجربه طعم یک نان متفاوت، حتما تورتیلا نان معروف مکزیکی‌ ها را می ‌توان امتحان کرد. پخت این نان احتیاجی به فر ندارد و دستور پخت بسیار ساده آن همه را ترغیب می ‌کند که هر روز از این نان بپزند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترتیلا پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترتیلا پنیری
کفیر۲۰۰ میلی لیتر
نمکنصف قاشق چای خوری
جوش شیریننصف قاشق چای خوری
پنیر رنده شده۱۵۰ گرم
آردیک و نیم تا ۲ قاشق غذا خوری
کرهبرای سرخ کردن

طرز تهیه ترتیلا پنیری

مرحله اول

برای تهیه این نان خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه آرد الک شده را به همراه کفیر، نمک، جوش شیرین و پنیر رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا حالتی خمیری شکل به دست بیاورند. در ادامه با دست خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا صاف و یکدست شود. در ادامه خمیر اماده شده را به پنج تا شش قسمت تقسیم می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی خمیرها را می پوشانیم و چند دقیقه استراحت می دهیم، سپس خمیر ها را پهن کرده و در یک تابه با کره سرخ می‌ کنیم. می توانیم به سلیقه خود خمیر گیاهان معطر و ادویه های دلخواه نیز اضافه کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.