طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی است که مانند شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه خاگینه قالبی خاگینه قالبی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه نان بوختلن

نان بوختلن , طرز تهیه نان بوختلن , دستور پخت نان بوختلن

نان بوختلن یکی از نان های مشهور در فرهنگ اتریش و آلمان است. این نان جزو نان ‌های تکه ‌ای یا لقمه ای مغز دار محسوب می‌ شود، که در میان آن مربا قرار می‌ گیرد. نان بوختلن بسیار پفکی و لطیف است و رویه آن کاملاً برشته می ‌شود. این نان را می ‌توان هم به تنهایی و هم به همراه عسل سرو کرد. برای صبحانه و عصرانه عالی است. این نان، به صورت ساده و گرم سرو می ‌شود و یا به عنوان دسر سرو می گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بوختلن در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان بوختلن
شکر۵۰ گرم
شیر ولرم۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
روغن یا کره۵۰ گرم
مخمر نان۱ قاشق غذا خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
وانیلکمی
آرد۵۰۰ گرم
مارمالادبه میزان لازم

طرز تهیه نان بوختلن

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه و مخصوص بوختلن در ابتدای کار، خمیر را تهیه می کنیم. در ادامه برای این کار، داخل کاسه ایی بزرگ مخمر و شیر گرم را با هم مخلوط می‌ کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می ‌گذاریم تا مخمر حل شود.

مرحله دوم

سپس شکر، تخم مرغ، کره ذوب شده، وانیل و نمک را هم اضافه می ‌کنیم و با همزن سیمی هم می ‌زنیم. حالا ۲۰۰ گرم آرد را داخل مخلوط می ‌ریزیم تا خمیر غلیظ شود و با همزن سیمی خوب به هم می ‌زنیم تا هیچ گلوله ‌ای در آن نماند.

مرحله سوم

حالا همزن سیمی را کنار گذاشته و به تدریج بقیه آرد را داخل آن ریخته و به آرامی هم می ‌زنیم. در ادامه وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند، لبه های خمیر را به وسط تا می ‌کنیم و چند دقیقه این کار را انجام می‌ دهیم.

مرحله چهارم

روش تا کردن بهترین روش برای ورز دادن خمیر است. خمیر را داخل کاسه ای نگه می ‌داریم. خمیر باید چسبناک باشد، اما از ریختن آرد بیشتر روی آن خودداری می ‌کنیم و روی خمیر را گذاشته و در جای گرم می ‌گذاریم بماند تا ور بیاید و دو برابر شود.

مرحله پنجم

حدود یک ساعت استراحت کند، خوب است. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به قسمت های مساوی تقسیم می‌ کنیم. هر خمیر را با کف دست پهن می‌ کنیم تا به شکل دایره ‌ای در بیاید. قسمت وسط کمی ضخیم تر از لبه ها باشد.

مرحله ششم

در این مرحله یک قاشق چای‌ خوری مربا در وسط هر دایره می‌ گذاریم، دور خمیر را به اطراف مربا جمع می‌ کنیم، روی هم فشار داده و کاملاً می‌ چسبانیم. داخل کاسه ای کوچک، کره ذوب شده حدود ۲ قاشق غذاخوری می ‌ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گلوله های آماده شده خمیر را داخل کاسه همراه با کره ذوب شده می ‌گذاریم. آن را می‌ چرخانیم تا خوب کره‌ای شود. خمیر را در قالب کنار هم می‌ چینیم و با زرده تخم مرغ و کمی زعفران رومال می ‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس با کنجد تزیین می ‌کنیم و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می‌ گذاریم تا روی آنها طلایی شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه می‌ گذاریم خنک شود و سرو می ‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.