طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه پیتزایی یکی از انواع غذاهای فوری بسیار خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان می باشد که از نظر ظاهری شبیه سمبوسه معمولی می باشد ولی مواد داخل …

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در …

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.این سالاد خوشمزه را می توانید با …

طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان

ساندویچ تست بادمجان , طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان , دستور پخت ساندویچ تست بادمجان

ساندویچ تست بادمجان از نان تست به همراه بادمجان و کدوی گریل شده تهیه می شود. در این ساندویچ از سس فلفل دلمه ای استفاده شده است که طرز تهیه آن در این دستور بیان شده است. مواد را به صورت لایه لایه قرار داده و درآخر درون فر یا تابه گریل، گریل می کنیم و سرو می نماییم. می توان از این ساندویچ به عنوان فینگر فود یا پیش غذا در مهمانی ها استفاده نمود. از آن جا که در این غذا از گوشت استفاده نشده است می توان بدون سرخ کردن و تنها از گریل کردن سبزیجات استفاده کرد و آن را به عنوان یک غذای رژیمی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نان تست سبوس دار۲ عدد
بادمجان۱ عدد کوچک
کدو۱ عدد کوچک
گوجه۱ عدد
پنیر خامه ای۲ قاشق غذا خوری
پنیر ورقه ای۳ ورق
فلفل دلمه قرمز۱ عدد بزرگ
پیاز سرخ شده۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری سرخ شده
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیر۲ حبه
گردو۴ عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان

مرحله اول

برای تهیه شاندویچ خوشمزه بادمجان در ابتدای کار، بادمجان ها را به صورت نواری برش می زنیم و سپس در آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. در این فاصله سس را حاضر می کنیم. فلفل دلمه ای را روی شعله اجاق گاز کباب می کنیم.

مرحله دوم

سپس در پلاستیک می گذاریم تا بخار کند و پوشت آن راحت تر جدا شود. سپس درون غذا ساز می ریزی. پیاز سرخ کرده و مغز گردو و سیر و نمک و فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید.

مرحله سوم

سپس نان تست را برداشته و یک طرف نان را به صورت یکدست سس می مالیم. در ادامه  یک طرف دیگر آن را با پنیر خامه ای به صورت کامل پوشش می دهیم. بادمجان ها را از آب نمک در آورده و روی منقل یا تابه گریل، گریل می کنیم.

مرحله چهارم

می توان درون تابه نیز سرخ کرد. کدو سبز را هم گریل می کنیم. روی سس که روی نان مالیده شده است، بادمجان گریل شده قرار می گیرد. سپس یک لایه پنیر و بعد از آن یک لایه کدو سبز گریل شده قرار می دهیم.

مرحله پنجم

یک لایه گوجه نازک را هم برش می دهیم. و قرار می دهیم. روی آن را پنیر می گذاریم و درآخر کمی سس ریخته و نانی که پنیر خامه ای روی آن مالیده بودیم را قرار می دهیم و گریل می کنیم. سپس داغ داغ آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.