طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی حلوای زعفرانی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. این حلوای خوشرنگ به دلیل اینکه دارای رنگ بسیار زیبایی …

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه باقالی خشکاویج

باقالی خشکاویچ , طرز تهیه باقالی خشکاویچ , دستور پخت باقالی خشکابیج

باقالی خشکاویچ یک غذای شمالی است که با باقالی تهیه می شود. این غذا مشابه باقلا قاتق است اما آب ندارد و باقالی قبل از این که به مواد اضافه شود، نیم پز می شود. این غذا با وجود سیر و شوید بسیار خوشمزه و خوش بو است و می توان با نان یا در کنار انواع برنج و کته تهیه و سرو نمود. وجود تخم مرغ در این غذا آن را مقوی و مفید می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی خشکاویج در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی مازندرانی (باقالی سبز پوست کنده)۲ لیوان
شوید خشک۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
سیر رنده یا له شده۳ حبه
کره۳۰ گرم
روغن۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۴ عدد
زردچوبه و نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه باقالی خشکاویج

مرحله اول

در ابتدای کار، باقالی ها را پوست می کنیم. سپس درون یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم تا به جوش آید. وقتی که آب جوشید، باقالی های پوست کنده را به آن اضافه کرده و ۳ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد. سپس آن ها را آبکش می کنیم.

مرحله دوم

یک تابه برداشته و کره و روغن را درون آن می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا کره ذوب و روغن داغ شود. سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که سیر تفت خورد، باقالی های آبکش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

زردچوبه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد، شوید خشک را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس تخم مرغ ها را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها پخته و سفت شود و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.