طرز تهیه باقالی خشکاویج خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی

طرز تهیه باقالی خشکاویج

باقالی خشکاویچ , طرز تهیه باقالی خشکاویچ , دستور پخت باقالی خشکابیج

باقالی خشکاویچ یک غذای شمالی است که با باقالی تهیه می شود. این غذا مشابه باقلا قاتق است اما آب ندارد و باقالی قبل از این که به مواد اضافه شود، نیم پز می شود. این غذا با وجود سیر و شوید بسیار خوشمزه و خوش بو است و می توان با نان یا در کنار انواع برنج و کته تهیه و سرو نمود. وجود تخم مرغ در این غذا آن را مقوی و مفید می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی خشکاویج در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی مازندرانی (باقالی سبز پوست کنده)۲ لیوان
شوید خشک۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
سیر رنده یا له شده۳ حبه
کره۳۰ گرم
روغن۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۴ عدد
زردچوبه و نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه باقالی خشکاویج

مرحله اول

در ابتدای کار، باقالی ها را پوست می کنیم. سپس درون یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم تا به جوش آید. وقتی که آب جوشید، باقالی های پوست کنده را به آن اضافه کرده و ۳ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد. سپس آن ها را آبکش می کنیم.

مرحله دوم

یک تابه برداشته و کره و روغن را درون آن می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا کره ذوب و روغن داغ شود. سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که سیر تفت خورد، باقالی های آبکش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

زردچوبه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد، شوید خشک را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس تخم مرغ ها را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها پخته و سفت شود و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 24 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.