طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص با سس پرتقالی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
مرغ با سس پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلو مرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویهجاتی مثل زنجبیل است. مرغ پرتقالی یا مرغ با سس پرتقال یکی از خاصترین و لذیذترین غذا هاست که علاوه بر ایران در کشورهای دیگری مثل یونان و ایتالیا نیز تهیه می شود. این رسپی چون با فیله مرغ درست می شود، سس آن خیلی کم روی حرارت می ماند و می پزد برای همین مزه تازگی پرتقال داخل آن می ماند و طعم فوق العاده خوبی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۵ عدد |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
آب پرتقال طبیعی | ۱ لیوان |
آرد | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
زرشک | به میزان لازم |
پیاز داغ | ۱ قاشق غذا خوری |
برنج | ۳ پیمانه |
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
مرحله اول
برای تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص با طعم پرتقالی در ابتدای کار، فیله مرغ را به فلفل، نمک و زردچوبه آغشته می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم دار شود. بعد به مقدار فیله های را می کوبیم که زودتر بپزد.
مرحله دوم
حالا فیله ها را داخل ماهیتابه که داخل آن را با روغن چرب کرده ایم می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا هم بپزند و هم دو طرف آن طلایی شود. حدود یک ربع زمان می دهیم تا بپزد. داخل یک ماهیتابه دیگر پیاز داغ را با آرد تفت می دهیم.
مرحله سوم
بعد یک لیوان آب پرتقال طبیعی، نمک، شکر (بسته به سلیقه کم و زیاد کنید) و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا فیله های آماده شده را داخل سس می گذاریم، یکی دو جوش که باهم زدند و سس قوام آمد حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله چهارم
برنج را شسته و یک ساعت قبل با آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه را آب کرده و می گذاریم تا بجوشد. سپس برنج را با کمی نمک اضافه کرده تا بپزد. وقتی که برنج نیم پز شد، آن را آبکش می کنیم. سپس یک قابلمه برداشته و کف آن را کمی روغن می ریزیم.
مرحله پنجم
نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ، کف قابلمه می چینیم. سپس برنج را درون قابلمه ریخته و می گذاریم با حرارت خیلی کم، تا دم بکشد. برای زرشک روی برنج هم، کافی است زرشک را با شکر، زعفران دم کرده، کره و کمی پیاز داغ تفت دهیم.
مرحله ششم
بعد با چند قاشق برنج آن را مخلوط کنیم. در ادامه برنج دم کشیده را درون ظرف مناسب ریخته و با مخلوط زرشک و برنج زعفرانی تزیین می کنیم. در ظرف جدا گانه مرغ پرتقالی را ریخته و در کنار انواع سالاد به دلخواه سرو می کنیم.