طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی …

طرز تهیه خورش تره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل کردی

طرز تهیه خورش تره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل کردی

طرز تهیه خورش تره خورش تره یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به کردستان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سارویرآلما غذای خوشمزه ترکیه ای با سیب زمینی

طرز تهیه سارویرآلما غذای خوشمزه ترکیه ای با سیب زمینی

طرز تهیه سارویرآلما سارویرآلما یک خوراک ساده و در عین حال خوشمزه است. این خوراک مشابه دوپیازه سیب زمینی است البته با روش پخت متفاوت. این خوراک را با ساده ترین مواد …

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه

پارمیجانا دی ملانزانه , طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه , دستور پخت پارمیجانا دی ملانزانه

یک غذای تابستانی و فوق العاده لذیذ ایتالیایی با بادمجان و پنیر پارمزان تهیه می‌شود. این غذا نانی است و برای فصل تابستان مناسب است. این غذا به صورت لایه ای تهیه می شود و کاملا گیاهی است که می توان برای رژیم های گیاه خواری توصیه و سرو نمود. این غذا در فر طبخ می شود و بسیار خوشمزه است. می توان از این غذا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد
پنیر موتزارلا۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
ریحان سبز تازه و خرد شدهبه میزان لازم
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
روغن زیتونبه مقدار لازم
گوجه فرنگی تازه پوره شده یا پوره آمادهبه مقدار لازم
سیر له شده۱ تا ۲ حبه
ریحان سبز تازهمقداری
نمک و فلفلبه میزان لازم
پیاز۱ عدد

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه ایتالیایی با بادمجان در ابتدای کار، به تهیه سس این خوراک می پردازیم. برای این منظور پیاز ها را شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به روغن داغ اضافه کرده و تفت می ‌دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس سیر له شده را اضافه می‌ کنیم و در آخر گوجه فرنگی ها را پوره می‌کنیم و یا پوره آماده را به آن اضافه می‌ کنیم. ریحان را هم ریز خرد می ‌کنیم و به آن اضافه می ‌کنیم.

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و درب ظرف را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد و رنگ بگیرد. در ادامه بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت حلقه حلقه خرد می ‌کنیم، سپس در آب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌ دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را پس از گذشت ۱۵ دقیقه روی حوله آشپزخانه قرار می ‌دهیم تا کمی خشک شود، و در مقداری روغن هر دو طرف آن را سرخ می‌ کنیم. می‌توانیم بعد از سرخ کردن روی حوله کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافی آن برود.

مرحله پنجم

سپس در ظرف پیرکس قرار می‌دهیم. بعد روی بادمجان ها به صورت یکدست یک لایه پنیر پارمزان رنده شده و پنیر پیتزا موتزارلا رنده شده می ‌پاشیم. هم چنین مقداری ریحان خرد شده ریخته و در آخر، روی آن سس اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه

به همین ترتیب لایه ها را ادامه می ‌دهیم تا همه مواد تمام شود. سپس ظرف را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت حداقل ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. می‌توان این غذا را با نان چیاباتا و یا هر نانی که مورد علاقه هست به صورت گرم و یا سرد سرو کرد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.