مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره به دنبال دستورهایی هستیم که هم طعم بی‌نظیری داشته باشند و هم از نظر ظاهری، چشم‌ها را خیره کنند. امروز در …

طرز تهیه خورش گلابی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش گلابی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش گلابی خورش گلابی یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه اشکنه نعناع خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه اشکنه نعناع خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه اشکنه نعناع اشکنه نعناع یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه املت انار خوشمزه و مخصوص به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه املت انار

املت انار , طرز تهیه املت انار , دستور پخت املت انار

املت یکی از انواع غذا های ساده و سریع است که طرفداران زیادی دارد. ولی خیلی ها فقط املت گوجه را می‌ شناسند. در صورتی که چندین مدل املت وجود دارد و می‌توان هر بار یکی از آن ها را در منزل تهیه کرد. یکی از انواع املت ها، املت انار است که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی به شمار می آید و با انار وحشی و رب انار محلی تهیه می شود. این املت را می توان در کنار نان یا کته سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم املت انار
انار وحشی و ترش۳ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
رب انار ترش محلی۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت انار

مرحله اول

در این املت از انار وحشی ترش استفاده شده است اما اگر در دسترس نبود می توان از انار بومی نیز استفاده کرد اما انار کوهی و وحشی سایزش نسبت به انار بومی کوچکتر است. بنابراین اگر انار بومی جایگزین شد، ۱ تا ۲ عدد انار کافی است.

مرحله دوم

سیر را رنده می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست کنده و رنده می کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز و سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن بلند شود.

مرحله سوم

به پیاز های تفت داده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و رب انار ترش محلی را اضافه می کنیم. انارهای ترش را هم شسته و دان می کنیم. دانه های انار را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و درب تابه را می بندیم تا پخته و حسابی نرم شود.

مرحله چهارم

وقتی انار ها پخته و نرم شد، تخم مرغ را داخل تابه می شکنیم و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو می کنیم. این غذا را می توان در کنار نان یا کته سرو نمود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.