طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های مناسبتی ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود. این آش خوشمزه از آش های معروف استان های آذربایجان …

طرز تهیه بال مرغ پرچمی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه بال مرغ پرچمی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه بال مرغ پرچمی بال پرچمی یکی از غذاهایی است که کبابی ها و جگرکی ها سرو می کنند. کباب بال مرغ به دلیل چرب بودن بال و بافت نرم و …

طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی مرغ زعفرانی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. طبخ مرغ با رب گوجه و زعفران انجام می شود. اما در روش مرغ …

طرز تهیه آش خیار چنبر

طرز تهیه آش خیار چنبر همدان طرز تهیه آش خیار اسدآباد فیلم طرز تهیه آش خیار چنبر طرز تهیه آش خیار چنبر تویسرکان طرز تهیه آش خیار چنبر بروجرد طرز تهیه آش خیار چمبر ملایر خیار چنبر مال کجاست آش خیار کرمانشاه

آش خیار چنبر یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که شاید خیلی از کدبانوها حتی نام آنرا هم نشنیده باشند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش خیار چنبر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بلغور گندم۱ پیمانه
عدس۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
خیار چنبر (ترجیحا بلند و باریک)۱ کیلوگرم
سبزی آش۲۰۰ گرم
پیاز داغ و سیر داغبه مقدار دلخواه
کشکبه مقدار لازم
نعنا داغبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار کافی

طرز تهیه آش خیار چنبر

مرحله اول

برای تهیه آش خیار چنیر خوشمزه در ابتدای کار، یک ساعت زودتر از شروع پخت، بلغور گندم را شسته و با آب خیس می کنیم. عدس را هم شسته و با آب خیس می کنیم. پیاز را شسته و پوست کنده و خرد می کنیم.

مرحله دوم

یک قابلمه با کمی روغن برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. بلغور گندم و عدس را آبکش کرده و به پیاز ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا کمی آب به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را بسته و می گذاریم تا پخته شود. خیار چنبر ها را شسته و پوست می کنیم و نصف می کنیم. اگر خیار چنبر ها بزرگ و تخم دار هستند، تخم های خیار را از آن خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خیار ها را خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه برداشته و با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس خیار ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا به خوبی نرم شود.

مرحله پنجم

خیار ها نباید له شود و فقط در تفت کمی نرم شود کافی است. وقتی که خیار ها تفت خورد، آن را به قابلمه آش اضافه می کنیم. سپس سبزی آش خرد شده را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا آش پخته شود.

مرحله ششم

گاهی آش را هم می زنیم تا ته نگیرد. وقتی که آش پخته و جا افتاد، فلفل، نمک و کشک را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر می کنیم تا آش مزه دار شود. سپس از روی حرارت برداشته و در کاسه مناسب می ریزیم و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.