مطالب پر بازدید
طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کیک حلوا کیک حلوا یکی از انواع کیک های خوشمزه و جدید ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. روش تهیه این کیک شباهت زیادی به بیسکو حلوا …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی کوکو سیب زمینی قاشقی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. به دلیل اینکه بافت کوکو سیب زمینی قاشقی …

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه کاهو سکنجبین خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه کاهو سکنجبین

خواص کاهو سکنجبین در طب سنتی خانگی شمالی با شکر گیلانی

سکنجبین یک شربت غلیظ است که با شکر و آب و سرکه و عرق نعنا یا خود نعنا تهیه می شود که به دلیل وجود سرکه و عرق نعنا بسیار برای سلامتی مفید است. سکنجبین را می توان برای تهیه شربت های پذیرایی و یا برای صرف کاهو، تهیه کرد. کاهو گیاهی بسیار خوشمزه و پر خاصیت است که سرشار از فیبر است و برای سلامتی مفید است. در تابستان های گرم، مصرف کاهو با سکنجبین طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاهو سکنجبین در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاهو سکنجبین
کاهوبه مقدار دلخواه
شکر۱ کیلو گرم معادل ۴ لیوان
آبیک و نیم لیوان
سرکهنصف لیوان
عرق نعنایک چهارم لیوان
زعفران دم کردهکمی

طرز تهیه کاهو سکنجبین

مرحله اول

برای تهیه کاهو با شربت سکنجبین در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب برداشته و شکر و آب را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و یک ربع زمان می دهیم تا به خوبی بجوشد و قوام بیاید. سپس سرکه را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پس از اینکه کمی که کف کرد و بالا آمد، دو سه دقیقه صبر می کنیم تا شربت یکدست و شفاف شود. وقتی که مایه شفاف شد، عرق نعنا و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود.

مرحله سوم

حدود دو دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا روی حرارت بماند. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود. سکنجبین را در شیشه می توان نگه داری کرد. مقداری از آن را درون کاسه می ریزیم. سپس کاهو ها را تمیز کرده و برگ برگ می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درون کمی آب و نمک و سرکه می ریزیم و می گذاریم چند دقیقه بماند تا تمیز و ضد عفونی شود. کاهو ها را آبکش کرده مجدد می شوییم و درون صافی می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود. سپس در کنار سکنجبین آن را سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.