طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه کشک سیب کرمانی

طرز تهیه کشک سیب کرمانی طرز تهیه کشک سیب زمینی کشک سیب زمینی نی نی سایت

کشک سیب یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی درشت۳ عدد
سیر۱ بوته
پیاز داغ۸ قاشق سوپ خوری
کشک۱ پیمانه
گردو خرد شدهنصف پیمانه
ادویه خورشتیبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل و نمکبه مقدار لازم
روغن محلی۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کشک سیب

مرحله اول

برای تهیه کشک و سیب زمینی خوشمزه به روش کرمانی ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاچ به خوبی تمیز کرده و می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزند. توجه داشته باشید که باید اجازه دهیم تا آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار بگذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله با استفاده از دستکش پوست سیب زمینی ها را به صورت داغ داغ می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را با گوشتکوب له می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر را درون تابه رنده کرده، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه خورشتی به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نصف پیاز داغ را به همراه سیب زمینی و مغز گردو به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه کشک را با نصف فنجان آب جوش ترکیب کرده تا رقیق شود، سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از مخلوط کردن مواد درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم غذا به مدت ۱۵ دقیقه جا بیفتد. در نهایت کشک و سیب زمینی را پس از اینکه به خوبی جا افتاد، درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پیاز داغ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.