خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!
خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب بهعنوان سبزیجات شناخته میشود، در …
طرز تهیه جوجه کباب تریاکی خوشمزه و مخصوص به روش ژاپنی
طرز تهیه جوجه کباب تریاکی جوجه کباب تریاکی یکی از انواع کباب ها خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور ژاپن می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …
طرز تهیه کباب تابه ای عربی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کباب تابه ای عربی کباب تابه ای عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشورهای عربی می باشد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی …
طرز تهیه حلوا ارده وگان خوشمزه و مقوی برای گیاهخواران
طرز تهیه حلوا ارده وگان
حلوا ارده یک حلوای پر طرفدار است که از ارده کنجد تهیه می شود و به عنوان صبحانه یا عصرانه با نان مصرف می شود. حلوای ارده وگان یکی از انواع حلوا ارده ها است که با آرد نارگیل و عسل و ارده تهیه می شود. این حلوا به راحتی با مخلوط مواد و بدون نیاز به پخت تهیه می شود. با وجود ارده کنجد و پودر مغزیجات و مغز پسته و عسل، این حلوا بسیار مقوی است و طبع بسیار گرمی دارد و برای افزایش هوش کودکان و نوجوانان توصیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ارده وگان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای ارده وگان | |
ارده | ۱ فنجان |
آرد نارگیل | ۱ فنجان |
عسل | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
مغز پسته | ۱ مشت |
طرز تهیه حلوا ارده وگان
مرحله اول
برای تهیه حلوا ارده خوشمزه به روش کاملا گیاهی به جای آرد نارگیل در این دستور می توان از آرد بادام، جو دو سر آرد شده، پودر گردو و … استفاده کرد. همچنین به جای عسل می توان شیره انگور، توت، انجیر، استویا، اریترول و … را جایگزین کرد.
مرحله دوم
به جای پسته هم می توان از بادام و گردو یا کشمش استفاده نمود. برای شروع کار یک کاسه مناسب برداشته و آرد نارگیل را به همراه ارده و عسل به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا وانیل و مغز پسته را هم به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس در یک قالب می ریزیم و روی آن را با پشت قاشق صاف می کنیم. سپس حدود ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. سپس برش زده و سرو می کنیم.
- منبع :
- foody.land