طرز تهیه پاستا کدو سبز ساده و خوشمزه با گوشت قلقلی

طرز تهیه پاستا کدو سبز ساده و خوشمزه با گوشت قلقلی

طرز تهیه پاستا کدو سبز پاستا کدو سبز یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شامی کباب اقتصادی و خوشمزه با سنگدان مرغ

طرز تهیه شامی کباب اقتصادی و خوشمزه با سنگدان مرغ

طرز تهیه شامی سنگدان مرغ شامی سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این شامی خوشمزه تفاوت زیادی …

طرز تهیه کوکو اردبیلی خوشمزه و مخصوص با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو اردبیلی خوشمزه و مخصوص با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو اردبیلی کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایست که میتوان هم به عنوان غذای نانی و هم در کنار برنج مصرف شود. کوکو انواع متنوعی دارد مانند کوکو …

طرز تهیه رول املت اسفناج

طرز تهیه رول املت اسفناج , دستور پخت رول املت اسفناج

رول املت اسفناج از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول املت اسفناج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۵ عدد
اسفناج۲۰۰ گرم
پنیر رنده شده۳۰ گرم
نمکبه میزان لازم
پنیر فیلادلفیا یا خامه ای۲۰۰ گرم
ژامبون۱۰۰ گرم

طرز تهیه رول املت اسفناج

مرحله اول

برای تهیه رول املت اسفناج مجلسی در ابتدای کار اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به همراه یک فنجان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم اسفناج به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود.

مرحله دوم

در این مرحله اسفناج را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه پنیر پیتزای رنده شده و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود، سپس اسفناج را پس از خنک شدن به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین یک قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مخلوط اسفناج را به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه فر گرم شد، قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ درون فر قرار می دهیم تا املت اسفناج به طور کامل بپزد. پس از اینکه املت اسفناج به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله روی سطح املت را با پنیر فیلادلفیا پوشش می دهیم، سپس ورق های ژامبون را روی آن می چینیم و املت را رول می کنیم. در نهایت املت را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد، سپس برش زده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 13 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.