طرز تهیه بادیان پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ و بادمجان
طرز تهیه بادیان پلو
برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ و سرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. برنجی که در این دستور طبخ می شود برنج مخلوط با سبزی بادیان و برگ مو است که به همراه مرغ مزه دار و بادمجان و سیب زمینی پخته و سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادیان پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۷۵۰ گرم |
سبزی بادیان و برگ انگور | ۴۰۰ گرم |
مرغ | ۱ کیلوگرم |
بادمجان | ۶ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پیاز | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ترشی آلو جنگلی | ۳ قاشق غذا خوری |
زرد چوبه | ۲ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
ادویه کاری | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه بادیان پلو
مرحله اول
برای تهیه پلوی خوشمزه و ساده با بادیان در ابتدای کار، برنج را با آب ولرم می شوییم و با نمک و آب ولرم برای مدت حدودا دو تا سه ساعت نسبت به نوع برنج آنرا خیس می کنیم. بادمجان ها را شسته و به صورت نواری پوست می گیریم.
مرحله دوم
یک شیار وسط آن ایجاد کرده و به نمک آغشته می کنیم و کنار می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. روی سطح مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کرده وکنار می گذاریم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا روغن داغ شود.
مرحله سوم
سپس با حرارت بالا مرغ ها را درون آن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه بادمجان ها را خشک کرده و در یک تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم. حالا پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
وقتی بادمجان ها را از تابه درآوردیم، پیاز ها را درون تابه سرخ می کنیم. وقتی پیاز ها سبک و طلایی شد، ادویه کاری و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی آن خارج شود. رب گوجه فرنگی و ترشی آلو جنگلی را به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس کمی تفت می دهیم تا رنگ باز کند. در ادامه مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. روی مرغ ها و داخل بادمجان ها را با این مواد پر می کنیم و آغشته می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید.
مرحله ششم
در این مرحله وقتی آب به جوش آمد، آب برنج را دور ریخته و درون آب جوش و نمک می ریزیم تا بجوشد. نزدیک به آبکش کردن، سبزی های خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی که جوشید، برنج و سبزی را آبکش می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله داخل قابلمه کمی روغن ریخته و کف قابلمه را ته دیگ نان قرار می دهیم. نصف برنج و سبزی را درون قابلمه می ریزیم. همه مرغ ها را روی برنج می ریزیم. مابقی برنج و سبزی را روی آن ریخته و بادمجان ها را روی آن می ریزیم.
مرحله هشتم
در آخر سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و خرد می کنیم و روی بادمجان ها می ریزیم. در ادامه به غذا یک لیوان آب و روغن می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم دم بکشد. پس از دو ساعت دم کشیدن، غذا آماده است.
- منبع :
- zahra.afrazeh
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ مرغ را به سبک رستورانی درست کن!
- مدل توربان نوزادی جدید و فوق العاده شیک؛ طرحهای خاص و جدید
- مدل ناخن سبز شیک فوق العاده شیک و جذاب؛ ایده های جدید و خاص!
- لباس نوزاد خوشگل و فوق العاده شیک برای استفاده در مجالس و مهمانی