طرز تهیه رولت فطایر سمولینا خوشمزه و مخصوص به روش عربی
طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای مرغ سوخاری کُره ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور کره می باشد، برای مشاهده این آموزش …
طرز تهیه همبرگر با بوقلمون خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه همبرگر با بوقلمون همبرگر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار جهان محسوب می شود. همبرگر ها اغلب با گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفندی تهیه می شود که …
طرز تهیه فندق قاتق خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی
طرز تهیه فندق قاتق فندق قاتق یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه رولت فطایر سمولینا
فطایر سمولینا یک نوع پیراشکی محسوب می شود. بین فطایر از پنیر کیبی استفاده شده است. می توان از هر نوع ماده دیگری به دلخواه استفاده کردو فطایر را تهیه نمود. در فطایر سمولینا همان طور که از نامش پیداست از آرد سمولینا همراه با آرد معمولی استفاده شده است. برای مزه دار کردن فطایر از شهدبار استفاده می شود که طعم شیرینی به آن می دهد. فطایر ها را می توان به عنوان میان وعده یا وعده صبحانه یا عصرانه تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت فطایر سمولینا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۱ پیمانه |
آرد سمولینا | ۱ پیمانه |
خمیر مایه | ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن | یک چهارم پیمانه |
آب | نصف پیمانه |
پنیر کیبی | به مقدار لازم |
شربت بار | به مقدار لازم |
پسته | به مقدار لازم جهت تزیین |
طرز تهیه رولت فطایر سمولینا
مرحله اول
برای تهیه رولت فطایر خوشمزه با آرد سمولینا ابتدا در یک کاسه آرد معمولی و آرد سمولینا و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. سپس آب ولرم و خمیر مایه و روغن را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
مرحله دوم
یک کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن می گذاریم و روی آن را سلفون کشیده و در جای گرم به مدت یک و نیم ساعت استراحت می دهیم. بعد از آن پف خمیر را با دست می گیریم. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه روی سطح کار پهن می کنیم.
طرز تهیه رولت فطایر سمولینا
سپس با کاتر دایره ای برش می دهیم. بین خمیر را پنیر کیبی می گذاریم و مانند پیراشکی خمیر را می بندیم. یک تابه عمیق را برداشته و با روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیراشکی ها را درون روغن سرخ می کنیم.
طرز تهیه رولت فطایر سمولینا
روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن جذب شود. سپس روی آن را شربت بار می ریزیم تا طعم دار شود و با پودر پسته آن را تزیین می کنیم. شربت بار هم مانند شربت بار هایی که برای بامیه استفاده می شود، تهیه می کنیم و روی فطایر می ریزیم.
- منبع :
- n_alq80