طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص فست فودی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد. این پیتزا به دلیل …

طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد الویه سالاد الویه یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در سراسر جهان است که اصالت آن مانند سالاد روسی متعلق به کشور روسیه می باشد. برای مشاهده این …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه کیک سبزیجات

طرز تهیه کیک سبزیجات سه رنگ با سیب زمینی خوشمزه ساده جدید خانگی به خانه برمیگردیم بدون فر

کیک سبزیجات یک کیک بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی در فر تهیه می شود. این کیک را در قالب دلخواه تهیه می شود. این کیک را می توان ساده سرو نمود اما اگر برای مهمانی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد، می توان روی آن از پنیر پیتزا استفاده نمود. این کیک را می توان به تنهایی یا در کنار سوپ و خوراک های مختلف سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک سبزیجات
روغن مایع۱ لیوان
ماست۱ لیوان
شیر۱ لیوان
آردیک و نیم لیوان
تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ بسته معادل ۵ گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
فلفل قرمز۱ عدد
فلفل سبز۱ عدد
نعناع و فلفل قرمز و نمکبه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم

طرز تهیه کیک سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه سبزیجات در ابتدای کار، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. یک کاسه بر می داریم و تخم مرغ را درون آن می شکنیم. سپس روغن و ماست را به آن اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا به خوبی مخلوط شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سپس به مواد اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای ها را هم شسته و ریز به صورت نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. ادویه های مورد نظر و نمک و نعناع خشک را اضافه می کنیم. یک قالب مناسب برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم و با کمی روغن آن را چرب می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را به آرامی درون آن می ریزیم و درون فر با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار می دهیم تا کامل پخته شود. می توان با خلال دندان از پخته شدن آن اطمینان حاصل کرد. وقتی کیک کامل پخت از فر خارج می کنیم.

مرحله پنجم

سپس روی آن را پنیر پیتزا می ریزیم و مجدد درون فر قرار می دهیم تا زمانی که پنیر ها ذوب و طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم از دما بیفتد. از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب با پیازچه و جعفری خرد شده تزیین می کنیم و سرو می نماییم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.