مطالب پر بازدید
طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل کاچی نبات و زنجفیل یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خوراک کدو و قارچ ساده با طعمی خوشمزه

طرز تهیه خوراک کدو و قارچ ساده با طعمی خوشمزه

طرز تهیه خوراک کدو و قارچ خوراک کدو و قارچ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره به دنبال دستورهایی هستیم که هم طعم بی‌نظیری داشته باشند و هم از نظر ظاهری، چشم‌ها را خیره کنند. امروز در …

طرز تهیه فرنی پسته ای خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه فرنی پسته ای

طرز تهیه فرنی پسته ای , دستور پخت فرنی با پسته

فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی پسته ای همان طور که از نامش پیداست، از پودر پسته تشکیل شده است. به علت وجود پودر پسته در این دسر، باعث مقوی شدن آن می شود. این دسر را می توان برای افطار ماه مبارک رمضان تهیه نمود. همچنین این دسر را می توان در مهمانی ها و جشن ها در رنگ های مختلف، سرو کرد. مصرف فرنی برای کودکان و نوجوانان می تواند باعث رشد و سلامت آن ها شود. می توان به جای شکر از عسل نیز در این دسر استفاده کرد که طعم متفاوتی ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی پسته ای
آرد برنج۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
شکر۵ قاشق غذا خوری
پودر پستهیک سوم پیمانه
کره۱ قاشق غذا خوری
شیر۲ پیمانه
گلاب۲ قاشق غذا خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
خامه صبحانه۳ تا ۴ قاشق غذا خوری به دلخواه

طرز تهیه فرنی پسته ای

مرحله اول

برای تهیه فرنی خوشمزه با پسته در ابتدای کار، آرد برنج و نشاسته ذرت را درون یک قابلمه الک می کنیم. شکر را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. شیر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا آرد ها در شیر حل شود.

مرحله دوم

سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود. آنقدر حرارت می دهیم تا غلظت بگیرد. سپس کره و گلاب را اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. پودر پسته را در این مرحله اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برشد.

مرحله سوم

وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را اضافه می کنیم. با هم خوب مخلوط می کنیم تا خامه ها کامل درون فرنی حل شود. سپس تا وقتی داغ است درون ظرف مناسب می ریزیم و روی آن را با دارچین و گل محمدی و خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اردیبهشت 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.