طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می …

طرز تهیه فرنی پسته ای

طرز تهیه فرنی پسته ای , دستور پخت فرنی با پسته

فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی پسته ای همان طور که از نامش پیداست، از پودر پسته تشکیل شده است. به علت وجود پودر پسته در این دسر، باعث مقوی شدن آن می شود. این دسر را می توان برای افطار ماه مبارک رمضان تهیه نمود. همچنین این دسر را می توان در مهمانی ها و جشن ها در رنگ های مختلف، سرو کرد. مصرف فرنی برای کودکان و نوجوانان می تواند باعث رشد و سلامت آن ها شود. می توان به جای شکر از عسل نیز در این دسر استفاده کرد که طعم متفاوتی ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی پسته ای
آرد برنج۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
شکر۵ قاشق غذا خوری
پودر پستهیک سوم پیمانه
کره۱ قاشق غذا خوری
شیر۲ پیمانه
گلاب۲ قاشق غذا خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
خامه صبحانه۳ تا ۴ قاشق غذا خوری به دلخواه

طرز تهیه فرنی پسته ای

مرحله اول

برای تهیه فرنی خوشمزه با پسته در ابتدای کار، آرد برنج و نشاسته ذرت را درون یک قابلمه الک می کنیم. شکر را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. شیر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا آرد ها در شیر حل شود.

مرحله دوم

سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود. آنقدر حرارت می دهیم تا غلظت بگیرد. سپس کره و گلاب را اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. پودر پسته را در این مرحله اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برشد.

مرحله سوم

وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را اضافه می کنیم. با هم خوب مخلوط می کنیم تا خامه ها کامل درون فرنی حل شود. سپس تا وقتی داغ است درون ظرف مناسب می ریزیم و روی آن را با دارچین و گل محمدی و خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.