طرز تهیه فرنی پسته ای خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی
طرز تهیه فرنی پسته ای
فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی پسته ای همان طور که از نامش پیداست، از پودر پسته تشکیل شده است. به علت وجود پودر پسته در این دسر، باعث مقوی شدن آن می شود. این دسر را می توان برای افطار ماه مبارک رمضان تهیه نمود. همچنین این دسر را می توان در مهمانی ها و جشن ها در رنگ های مختلف، سرو کرد. مصرف فرنی برای کودکان و نوجوانان می تواند باعث رشد و سلامت آن ها شود. می توان به جای شکر از عسل نیز در این دسر استفاده کرد که طعم متفاوتی ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم فرنی پسته ای | |
آرد برنج | ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۵ قاشق غذا خوری |
پودر پسته | یک سوم پیمانه |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ پیمانه |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
خامه صبحانه | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری به دلخواه |
طرز تهیه فرنی پسته ای
مرحله اول
برای تهیه فرنی خوشمزه با پسته در ابتدای کار، آرد برنج و نشاسته ذرت را درون یک قابلمه الک می کنیم. شکر را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. شیر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا آرد ها در شیر حل شود.
مرحله دوم
سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود. آنقدر حرارت می دهیم تا غلظت بگیرد. سپس کره و گلاب را اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. پودر پسته را در این مرحله اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برشد.
مرحله سوم
وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را اضافه می کنیم. با هم خوب مخلوط می کنیم تا خامه ها کامل درون فرنی حل شود. سپس تا وقتی داغ است درون ظرف مناسب می ریزیم و روی آن را با دارچین و گل محمدی و خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.
- منبع :
- nadiaa_cook