طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم …

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه پاکورا سیب زمینی

طرز تهیه پاکورا سیب زمینی , دستور پخت پکوره سیب زمینی سامان گلریز

پاکورا یا پاکوره یک نوع غذایی سنتی هندی محسوب می شود. این غذا مشابه کوکو ولی بدون تخم مرغ و با ادویه های بیشتر طبخ می شود. پاکورا سیب زمینی همان طور که از نامش پیداست از سیب زمینی تشکیل شده که همراه با پیاز و ادویه های مختلف ترکیب و در روغن سرخ یا در هوا پز پخته می شود. اگر بتوان این غذا را در هوا پز پخت، می توان به عنوان یک غذای گیاهی و رژیمی از آن یاد کرد. این غذا را می توان به عنوان میان وعده و عصرانه یا همراه با نان به عنوان وعده اصلی استفاده کرد. همچنین می توان با استفاده از گوجه گیلاسی و زیتون توپک های پاکوره را تزیین نمود و در مهمانی ها و مجالس به عنوان فینگر فود سرو کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه پاکورا سیب زمینی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
گشنیز خرد شدهیک چهارم پیمانه
نمکبه مقدار لازم
زیرهیک چهارم قاشق چای خوری
زردچوبهیک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمزیک چهارم قاشق چای خوری
آرد نخودچی خام۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آرد برنج۲ قاشق غذا خوری
گرام ماسالایک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه پاکورا سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پاکورای خوشمزه در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و پوست می گیریم. سپس آن ها را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. با دست پیاز ها را فشرده و له می کنیم و در یک کاسه می ریزیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط را با دست خوب بهم می زنیم و مخلوط می کنیم تا کامل له شود. سپس گشنیز خرد شده را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

ادویه ها را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر هم آرد ها را به مواد اضافه می کنیم. اگر دیدیم بعد از مخلوط شدن، منسجم نیست آرد نخودچی بیشتری اضافه می کنیم. از مواد گلوله های کوچک برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه بر می داریم.

مرحله چهارم

سپس با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس گلوله ها را درون آن سرخ می کنیم. این غذا نیاز به تخم مرغ ندارد و با فشرده کردن سیب زمینی و پیاز و اضافه کردن آرد ها بافت منسجمی به خود می گیرد. بعد از این که گلوله ها سرخ شد،

مرحله پنجم

درون ظرف مناسب سرو قرار می دهیم و با سس کچاپ یا سس گوجه در کنار سبزیجات سرو می کنیم. این غذا را می توان خالی به عنوان میان وعده یا با نان به عنوان وعده غذایی سرو نمود. همچنین برای پخت می توان به جای تابه و روغن از هواپز استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.