طرز تهیه پاکورا سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات
طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ خوراک زبان گوساله یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذا های گوشتی است که برخلاف تصور عموم، طرز تهیه ساده و آسانی دارد. یکی …
طرز تهیه کتلت گوشت ایتالیایی با سس فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه کتلت گوشت ایتالیایی کتلت گوشت ایتالیایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کتلت ما ایرانی ها دارد. این غذای …
طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی ساده و خوشمزه با سس مخصوص
طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی ترکیب گوشت و گوجه فرنگی، در بسیاری از غذاهای ایرانی و فرنگی به کار می رود. گوجه فرنگی به شکل حلقه ای و سرخ شده، پوره، نگینی …
طرز تهیه پاکورا سیب زمینی
پاکورا یا پاکوره یک نوع غذایی سنتی هندی محسوب می شود. این غذا مشابه کوکو ولی بدون تخم مرغ و با ادویه های بیشتر طبخ می شود. پاکورا سیب زمینی همان طور که از نامش پیداست از سیب زمینی تشکیل شده که همراه با پیاز و ادویه های مختلف ترکیب و در روغن سرخ یا در هوا پز پخته می شود. اگر بتوان این غذا را در هوا پز پخت، می توان به عنوان یک غذای گیاهی و رژیمی از آن یاد کرد. این غذا را می توان به عنوان میان وعده و عصرانه یا همراه با نان به عنوان وعده اصلی استفاده کرد. همچنین می توان با استفاده از گوجه گیلاسی و زیتون توپک های پاکوره را تزیین نمود و در مهمانی ها و مجالس به عنوان فینگر فود سرو کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه پاکورا سیب زمینی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
گشنیز خرد شده | یک چهارم پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
زیره | یک چهارم قاشق چای خوری |
زردچوبه | یک چهارم قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک چهارم قاشق چای خوری |
آرد نخودچی خام | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
آرد برنج | ۲ قاشق غذا خوری |
گرام ماسالا | یک چهارم قاشق چای خوری |
طرز تهیه پاکورا سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه پاکورای خوشمزه در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و پوست می گیریم. سپس آن ها را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. با دست پیاز ها را فشرده و له می کنیم و در یک کاسه می ریزیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط را با دست خوب بهم می زنیم و مخلوط می کنیم تا کامل له شود. سپس گشنیز خرد شده را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
ادویه ها را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر هم آرد ها را به مواد اضافه می کنیم. اگر دیدیم بعد از مخلوط شدن، منسجم نیست آرد نخودچی بیشتری اضافه می کنیم. از مواد گلوله های کوچک برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه بر می داریم.
مرحله چهارم
سپس با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس گلوله ها را درون آن سرخ می کنیم. این غذا نیاز به تخم مرغ ندارد و با فشرده کردن سیب زمینی و پیاز و اضافه کردن آرد ها بافت منسجمی به خود می گیرد. بعد از این که گلوله ها سرخ شد،
مرحله پنجم
درون ظرف مناسب سرو قرار می دهیم و با سس کچاپ یا سس گوجه در کنار سبزیجات سرو می کنیم. این غذا را می توان خالی به عنوان میان وعده یا با نان به عنوان وعده غذایی سرو نمود. همچنین برای پخت می توان به جای تابه و روغن از هواپز استفاده کرد.
- منبع :
- raindrops_melody