17 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی قزل آلا برای سلامتی
خواص ماهی قزل آلا در دنیای غذایی امروز، ماهی قزل آلا با نام علمی Rainbow Trout، به عنوان یکی از محبوبترین انواع ماهیهای آب شیرین شناخته میشود. این ماهی، که با ذائقه …
طرز تهیه خورش انار و گردو خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه خورش انار و گردو این خورش یکی از خورش های خوشمزه و در عین حال با طعم متفاوت است. طعم آن به خاطر وجود آب انار و گردو شبیه خورش …
طرز تهیه کوفته جعفری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه کوفته جعفری کوفته جعفری یکی از کوفته های خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته جعفری در ادامه با سایت چی شی …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و پیازچه خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و پیازچه
کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سیب زمینی و پیازچه، با استفاده از ترکیب سیب زمینی پخته و پیاز چه به دست می آید. این غذا علاوه بر سادگی در طبخ بسیار خوشمزه بوده و به دلیل وجود پیازچه خواص بسیاری دارد. در کنار کوکو، آموزش یک سس گوجه فرنگی نیز بیان شده است که در کنار کوکو سرو می شود و طعم بسیار خوبی ه آن می دهد. از این غذا می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا جشن های تولد تهیه نمود. طبخ آن ساده است و به راحتی بدون کمترین زمان ممکن، به غذا تنوع می دهد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی و پیازچه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
پیازچه | ۳ ساقه |
تخم مرغ | ۱ عدد کوچک |
جعفری ساطوری شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زرد چوبه | به مقدار لازم |
آرد سفید یا آرد سوخاری | ۲ تا ۴ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس | |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر سیر و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و پیازچه
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی و پیازچه خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و با پوست درون یک قابلمه می ریزیم. سپس روی آن را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی که سیب زمینی ها کامل پخته شد، پوست آن را گرفته و آن را با رنده ریز رنده می کنیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم. در ادامه ساقه سبز پیازچه ها را ریز خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
مرحله سوم
جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را درون یک کاسه دیگر شکسته و با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس کم کم آرد را اضافه می کنیم. میزان آرد بستگی به تخم مرغ و خود آرد دارد. کم کم اضافه کرده تا حالت مایه کوکو بدست آِید. نه زیاد سفت و خشک و خمیری شود و نه زیاد شل.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه بر می داریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. روغن به آن اضافه کرده و صبر می کنیم روغن داغ شود. سپس مواد کوکو را درون دست فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. در ابتدای کار حرارت زیاد است.
مرحله ششم
وقتی کوکو بسته شد، زیر آن را کم می کنیم تا مغز پخت شود. سپس کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو های سرخ شده را درون یک ظرف قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. برای تهیه سس، پیاز را شسته و پوست می کنیم.
مرحله هفتم
سپس خیل ریز خرد می کنیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
کمی پودر سیر و آویشن نیز اضافه کرده و با هم تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد می کنیم. سپس به مواد سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در تابه را می بندیم تا بپزد. سپس مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود. این سس را در کنار کوکو سرو می کنیم.
- منبع :
- khoshmazehjat97