طرز تهیه حلوای کافی میت خوشمزه و مجلسی با رنگ کاراملی
طرز تهیه خورش کتلت خوشمزه و ساده به روش شمالی
طرز تهیه خورش کتلت خورش کتلت یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه خورش کرفس با غوره خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه خورش کرفس با غوره خورش کرفس با غوره یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه مجبوس دجال پلو مرغ سوخاری خوشمزه عربی
طرز تهیه مجبوس دجال مجبوس دجال که با نام های مثل مچبوس و مکبوس دجال هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار لذیذ عربی است. این غذای خوشمزه …
طرز تهیه حلوای کافی میت
حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلواها ، حلوای کافی میت است که از آرد گندم و کافی میت تهیه می شود. وجود کافی میت در این حلوا علاوه بر عطر و طعم فوق العاده ای که به حلوا می دهد، رنگ آن را نسبت به حلواهای دیگر، تیره تر می کند. همچنین وجود هل و زعفران، عطر خوبی به حلوا می دهد. این حلوا نسبت به حلواهای دیگر شل تر است و در کاسه های کوچک سرو می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه حلوای کافی میت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای کافی میت | |
آرد | یک و نیم پیمانه |
کافی میت | ۱ پیمانه |
کره | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
شربت حلوا | |
شکر | یک و نیم پیمانه |
آب | سه چهارم پیمانه |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
زعفران غلیظ دم کرده | ۱ قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه حلوای کافی میت
مرحله اول
برای تهیه حلوای کافی میت خوشمزه در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی شکر حل شد و حدود ۱ دقیقه آب جوشید، از روی حرارت بر می داریم.
مرحله دوم
سپس گلاب و پودر هل و زعفران را به آن اضافه می کنیم. سپس می گذاریم تا خنک شود. یک تابه بر می داریم و بدون روغن روی حرارت متوسط قرار می دهیم. آرد را به آن اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ پیدا کند.
مرحله سوم
برای این کار حدود ۴۵ دقیقه زمان صرف می شود و باید با صبر و حوصله این مرحله را انجام دهیم. سپس آرد را الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره را درون یک کاسه روی بخار کتری قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد و کافی میت الک شده را به تابه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کره ذوب شده و روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس روی حرارت قرار می دهیم. حرارت باید کم و ملایم باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس از روی حرارت برداشته و شربت خنک شده را در سه مرحله به آن اضافه می کنیم. هر مرحله که شربت را اضافه می کنیم خوب بهم می زنیم تا آرد گلوله نشود و با شربت یکدست شود.
مرحله ششم
وقتی که تمام شربت را اضافه کردیم و با آرد مخلوط کردیم، مجدد روی حرارت قرار می گذاریم و ۱۰ دقیقه حرارت می دهیم و هم می زنیم. بعد از روی حرارت برداشته و درب ظرف را می گذاریم تا به روغن بیفتد. این حلوا مانند کاچی تقریبا شل است.
- منبع :
- monoliya2328