طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو با ماهیچه یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که معمولا برای مراسم های مهم تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی که با نام دونر کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار مشهور کشور ترکیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه …

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این سوپ …

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه با فر

این غذا به عنوان فینگر فود و یا فست فود قابل استفاده است. مرغ سوخاری معمولا با پوست تهیه می شود اما دراین دستور، یک سس تهیه می شود که مرغ درون آن خوابانده شده و سپس سرخ می شود. دراین حالت علاوه بر مزه خوبی که مرغ بدست می آورد، رنگ زیبای نیز پیدا می کند که این غذا را زیباتر و مجلسی تر می کند. این غذا را می توان در مهمانی ها با نان و دورچین سیب زمینی سرخ کرده یا در کنار برنج زعفرانی سرو نمود.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۸ تکه ران بدون پوست
سس کچاپ۳ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز۲ عدد
سیر۳ حبه
روغن زیتون۵ قاشق غذا خوری
آبلیموبه مقدار دلخواه
ادویه کاری۱ قاشق چای خوری

دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. سس کچاپ و سس باربیکیو را درون آن می ریزیم. سپس سیر را رنده یا له می کنیم و به سس اضافه می کنیم. فلفل سبز را به صورت حلقه ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون و ادویه را اضافه کرده و کمی آبلیمو می ریزیم. سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تکه های مرغ را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا مرغ ها به تمام مواد آغشته شود.

مرحله سوم

روی کاسه را با نایلون یا سلفون می پوشانیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا به خوبی مزه دار شود. یک تابه گود بر می داریم و درون آن روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله چهارم

مرغ ها را از سس جدا کرده و به آرامی به روغن داغ اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. بهتر است وقتی روغن داغ شد، حرارت را کم کنیم. سپس مرغ ها را تک تک یا دوتا دوتا سرخ کنیم تا یک دفعه دمای روغن افت نکند و مرغ ها به خوبی مغز پخت و سرخ شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.