طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه با فر

این غذا به عنوان فینگر فود و یا فست فود قابل استفاده است. مرغ سوخاری معمولا با پوست تهیه می شود اما دراین دستور، یک سس تهیه می شود که مرغ درون آن خوابانده شده و سپس سرخ می شود. دراین حالت علاوه بر مزه خوبی که مرغ بدست می آورد، رنگ زیبای نیز پیدا می کند که این غذا را زیباتر و مجلسی تر می کند. این غذا را می توان در مهمانی ها با نان و دورچین سیب زمینی سرخ کرده یا در کنار برنج زعفرانی سرو نمود.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۸ تکه ران بدون پوست
سس کچاپ۳ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز۲ عدد
سیر۳ حبه
روغن زیتون۵ قاشق غذا خوری
آبلیموبه مقدار دلخواه
ادویه کاری۱ قاشق چای خوری

دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. سس کچاپ و سس باربیکیو را درون آن می ریزیم. سپس سیر را رنده یا له می کنیم و به سس اضافه می کنیم. فلفل سبز را به صورت حلقه ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون و ادویه را اضافه کرده و کمی آبلیمو می ریزیم. سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تکه های مرغ را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا مرغ ها به تمام مواد آغشته شود.

مرحله سوم

روی کاسه را با نایلون یا سلفون می پوشانیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا به خوبی مزه دار شود. یک تابه گود بر می داریم و درون آن روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله چهارم

مرغ ها را از سس جدا کرده و به آرامی به روغن داغ اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. بهتر است وقتی روغن داغ شد، حرارت را کم کنیم. سپس مرغ ها را تک تک یا دوتا دوتا سرخ کنیم تا یک دفعه دمای روغن افت نکند و مرغ ها به خوبی مغز پخت و سرخ شود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 11 فروردین 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.