طرز تهیه خورش گوشت تکه ای خوشمزه و مجلسی شمالی
طرز تهیه فسنجان کدو حلوایی خوشمزه و ساده به روش شمالی
طرز تهیه فسنجان کدو حلوایی فسنجان کدو حلوایی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه شامی گیلانی گیاهی خوشمزه و مخصوص رژیمی
طرز تهیه شامی گیلانی گیاهی شامی گیلانی گیاهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار ماه رمضان محسوب می شود. این شامی با لپه و نخود تهیه می شود که بسیار …
طرز تهیه برنج فوری و بسیار خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه برنج فوری برنج فوری یکی از روش های پخت برنج است که معمولا در رستوران ها از این روش برای پخت برنج استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه خورش گوشت
این خورش با گوشت گوسفندی تهیه می شود که با گوجه فرنگی تازه پخته می شود. این خورش ساده و بدون سبزیجات است و در کنار برنج یا نان سرو می شود. این خورش یا خوراک را می توان در مجالس و مهمانی ها سرو نمود. ظاهر و طعم خوبی دارد و برای ایجاد تنوع در مهمانی ها توصیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آب گوشت | ۲ لیوان |
گوشت تکه ای | ۱ کیلوگرم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۴ عدد |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو عمانی | ۱ عدد |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
دستور پخت خوراک گوشت
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوشت خوشمزه و مجلسی ابتدا یک قابلمه بر می داریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کره و کمی روغن را به تابه اضافه کرده و می گذاریم تا کره آب شود. سپس تکه های گوشت را در آن تفت می دهیم.
مرحله دوم
سپس پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه جداگانه بر می داریم و با کمی روغن پیاز ها را سرخ می کنیم. گوشت که سرخ شد، گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه های با مواد ترکیب شوند. پیاز های سرخ شده هم به گوشت اضافه می کنیم. آرد روی آن می پاشیم. سپس زعفران هم به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
بعد از این که چند دقیقه جوشید، آب گوشت را با دو قاشق آبلیمو مخلوط می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم. سپس به مدت یک ساعت می گذاریم تا بپزد. وقتی پخت، مزه آن را امتحان می کنیم. اگر ترشی آن کم شد، آبلیمو اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم. سپس خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن در تابه جداگانه سرخ می کنیم و به خوراک اضافه می کنیم. این خوراک را می توان در کنار برنج یا نان سرو نمود.
- منبع :
- img from leyli_sweet_home