طرز تهیه کمه جوش

طرز تهیه کمه جوش اسفراین ماست جوش با بادمجان کالری کمه جوش عکس کمه لبنیات کمه چیست

این غذا یک غذای اصیل سبزواری است که مشابه کال جوش است اما با این تفاوت که به جای کشک از ماست چکیده استفاده شده است. همچنین در این دستور از تخم مرغ نیز استفاده شده است. این غذا با توجه به وجود لبنیات و سبزیجات و تخم مرغ، غذای مقوی و سالمی است و می توان به عنوان یک شام سبک آن را طبخ و سرو نمود.

مواد لازم کمه جوش
ماست چکیده (کمه)۳۰۰ گرم
آب۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد
گردو۵ عدد
نعنا و پونه خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کمه جوش

مرحله اول

ابتدا گوجه ها را شسته و ریز خرد می کنیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس گوجه ها را داخل آن می ریزیم. زردچوبه هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب گوجه ها کشیده شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز ها را به قابلمه اضافه می کنیم تا با روغن سرخ و طلایی شود.

مرحله سوم

در این مرحله پونه و نعنا و زردچوبه را اضافه کرده و سرخ می کنیم. وقتی نعنا و پونه هم تفت خورد، گردو پودر شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در یک کاسه، ماست را با آب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس به مواد پیاز و نعنا اضافه می کنیم و هم می زنیم. گوجه های تفت داده شده را هم به مواد اضافه می کنیم. سپس شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد. هر چند دقیقه آن را هم می زنیم. نمک و آب آن را چک می کنیم

مرحله پنجم

و در صورت لزوم آب یا نمک اضافه می کنیم. در یک کاسه، تخم مرغ ها را می شکنیم و هم می زنیم تا از لختگی خارج شود. سپس کم کم به غذا اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا دلمه نشود. این غذا را با نعنا داغ و گلرنگ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.