طرز تهیه پیراشکی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیراشکی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیراشکی عدس پیراشکی با توجه به ترکیبات غذایی مقوی و لذیذی که دارد باعث می ‌شود که غذایی همه پسند و مفید برای سلامتی باشد. پیراشکی های بسیاری به طور …

طرز تهیه خورش طلا کوله خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش طلا کوله خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش طلا کوله خورش طلا کوله یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف گیلانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه شامی کباب شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. شامی کباب از کباب های بسیار محبوب …

طرز تهیه آش پرشکه

طرز تهیه آش پرشکه لرستانی خوشمزه پروشکه

آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش پرشکه است. این آش یک غذای سنتی مربوط به استان لرستان است که از سبزی معطر کوهی بلمک که در کوهستان های غربی و جنوبی کشور می روید، استفاده شده است. علاوه بر عطر خوبی که بلمک دارد، خواص متنوع و زیادی دارد که برای سلامتی مفید است. اگر بلمک موجود نبود می توان به جای آن از اسفناج یا سبزی آش استفاده کرد اما دستور اصلی این آش با بلمک است. پروشکه ترکیب آب و آرد است که به صورت گلوله های ریز به دست می آید و به جای رشته در این آش استفاده می شود. به همین دلیل اسم این آش نیز آش پروشکه است.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد½ لیوان
عدس۲ لیوان
پیاز۱ عدد بزرگ
سبزی کوهی بلمک یا اسفناج۵۰۰ گرم
سیر۱ حبه
کشکبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آش پروشکه

مرحله اول

برای تهیه پرشکه خوشمزه و مخصوص به روش لرستانی ابتدا آرد را الک می کنیم. سپس درون یک کاسه ریخته و با کمی آب آن را خمیر می کنیم. ترکیب آب و آرد را باید به صورت ترکیب کنیم که یک خمیر کم آب و خشکی به دست آید.

مرحله دوم

سپس خمیر به دست آمده را روی سینی پهن می کنیم و با حرکات دورانی دست، کم کم خمیر های کوچک و گرد اندازه عدس درست می کنیم ( روش آماده کردن این خمیر شباهت زیادی به اوماج دارد که در آش اوماج استفاده می شود.)

مرحله سوم

در زبان لری به این خمیر ها پروشکه گویند که در این آش به جای رشته استفاده می شود. در ادامه خمیر ها را داخل سینی پخش می کنیم تا کامل خشک شود. عدس را شسته و حدود ۵ ساعت در آب خیس می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه بزرگ برداشته و با کمی روغن روی شعله گاز قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز های خلالی شده را درون روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سیر را رنده کرده و به پیاز ها اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد.

مرحله پنجم

حالا ادویه و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه عدس ها را به قابلمه اضافه می کنیم و با کمی آب می گذاریم تا بپزد. وقتی عدس ها پخت شد، سبزی معطر بلمک یا سبزی آَش یا اسفناج خرد شده را به آش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله می گذاریم تا سبزی ها کاملا پخته شود. سپس کشک و نعناع داغ هم اضافه کرده و بروشکه ها را در این مرحله اضافه می کنیم. نیم ساعت آآش را هر چند لحظه یک بار هم می زنیم و زمان می دهیم تا آش پخته و جا بیفتد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 اسفند 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.