طرز تهیه قارنی یاریخ خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی

طرز تهیه قارنی یاریخ

طرز تهیه قارنی یاریخ ترکیه با پنیر پیتزا در فر بادمجان شکم پاره ترکیه ای اسرا سلماس

قارنی یاریخ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بادمجان۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
قارچ۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ مشت
گوجه فرنگی۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت قارنی یاریخ

مرحله اول

برای تهیه قارنی یاریخ ترکی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند، سپس سیر له شده را به همراه قارچ نگینی شده به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد و سرخ شود.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود و رنگش باز شود. در ادامه جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد ترکیب شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس از وسط نصف می کنیم و کمی نمک روی بادمجان ها می پاشیم. حالا به مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا علاوه بر اینکه تلخی بادمجان ها، آب اضافی شان نیز خارج شود.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه وسط بادمجان های سرخ شده را خارج می کنیم و مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده را داخل بادمجان ها قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را به صورت پوره خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. در ادامه باقیمانده گوشت چرخ کرده را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد، بادمجان های پر شده را داخل قابلمه روی سس گوجه فرنگی می چینیم و اجازه می دهیم سس غلیظ شود و به خورد بادمجان ها برود، سپس قارنی یاریخ را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.