طرز تهیه بوفالو وینگز، غذای خوشمزه و فوری رستورانی!

طرز تهیه بوفالو وینگز

طرز تهیه بوفالو وینگز, بوفالو وینگز نواب ابراهیمی , طرز تهیه سس بوفالو وینگز , بوفالو وینگز تهران , سس بوفالو امریکن گاردن , طرز تهیه بال مرغ در ماهیتابه , معنی بوفالو وینگز

برای طرز تهیه بوفالو وینگز، ابتدا بال‌ها را شسته و با چاقوی تیز شیارهایی روی آن‌ها ایجاد کنید. سپس، بال‌ها را در مرینادی از ادویه‌جات، آرد و آب به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از مریناد، بال‌ها را در روغن داغ به مدت ۱۵ دقیقه سرخ کنید و سپس برای ترد شدن کامل، در فر یا هواپز با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

در این فاصله، سسی از کره، سیر، سس کچاپ، سس فلفل تند، عسل و کنجد تهیه کنید و بال‌های پخته شده را با سس مخلوط کنید. در نهایت، بال‌ها را با کمی کنجد بوداده و پیازچه تزئین کرده و سرو نمایید.

در دنیای پر زرق و برق آشپزی، هر از گاهی دستور پختی خاص نظر همه را به خود جلب می‌کند. این بار، «سایت آموزشی چی شی»، طرز تهیه بوفالو وینگز را به ما معرفی می‌کند که نه تنها برای روح آشپزی شما جذاب است بلکه قلب‌ها را نیز با عطر و طعم دلنشین خود تسخیر می‌کند.

مواد لازممقدار
کره۲۵ گرم
آب۱/۴ لیوان
سس کچاب۴ قاشق غذاخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
سس تند۱ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
بال مرغ۱ کیلو
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بوفالو وینگز

مرحله 1: شستشو و آماده‌سازی بال مرغ

ابتدا بال‌های مرغ را با دقت شستشو دهید و تمام چربی‌های اضافی موجود در کناره‌های بال‌ها را جدا کنید. سپس، با استفاده از یک چاقوی تیز، سه شیار عمیق روی هر بال ایجاد کنید. این شیارها کمک می‌کنند تا مریناد بهتر به داخل گوشت نفوذ کند و طعم دلپذیرتری به بال‌ها بدهد.

مرحله 2: تهیه مریناد و مریناد کردن بال‌ها

در یک کاسه بزرگ، ادویه‌جات مورد نظرتان را به همراه آرد و آب اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یک مریناد یکنواخت به دست آید. بال‌های مرغ را در این مریناد بغلتانید و سپس آن‌ها را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شوند.

مرحله 3: آماده کردن روغن

پس از گذشت زمان مریناد، بال‌ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند. در این فاصله، روغن را در یک تابه عمیق داغ کنید. روغن باید به اندازه‌ای داغ باشد که بال‌ها با قرار گرفتن در آن، بلافاصله شروع به جوشیدن کنند.

مرحله 4: سرخ کردن یا پختن بال‌ها

بال‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس، برای اطمینان از پخت کامل، بال‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل به دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید. اگر از هواپز استفاده می‌کنید، دما را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و بال‌ها را برای ۲۰ دقیقه پخته و ترد کنید.

مرحله 5: آماده کردن سس سیر و کرده

در حین پخت بال‌ها در فر یا هواپز، کره را در یک تابه کوچک آب کنید. سپس، سیر خرد شده را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن به خوبی آزاد شود. پس از آن، سس کچاپ، سس فلفل تند، عسل، و کنجد را به تابه اضافه کنید و تمام مواد را به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا سس غلیظ و یکدست شود.

مرحله 6: ریختن بال‌ها درون سس

پس از پخت کامل بال‌ها، آن‌ها را از فر یا هواپز خارج کرده و بلافاصله درون سس آماده شده بیندازید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا سیلیکونی، بال‌ها را به آرامی در سس بچرخانید تا همه قسمت‌های بال به خوبی با سس پوشیده شوند.

مرحله 7: تزیین بال‌ها

بال‌های آماده شده را در یک دیس سرو بچینید. می‌توانید برای افزودن به زیبایی ظاهری و طعم، کمی کنجد بوداده و پیازچه خرد شده روی بال‌ها بپاشید. این غذا را می‌توانید همراه با سبزیجات تازه یا سالاد سرو کنید تا تجربه‌ای کامل از یک وعده غذایی لذت‌بخش داشته باشید.

مرحله 8: سرو بوفالو وینگز

حالا زمان آن رسیده که در کنار خانواده و دوستان، از طعم فوق‌العاده و تردی بی‌نظیر بال‌های مرغ که با عشق و دقت تهیه شده‌اند، لذت ببرید. این غذا را می‌توانید در کنار نوشیدنی‌های خنک میل کنید تا تجربه‌ای دلپذیر و به یادماندنی داشته باشید. نوش جان!

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 10 بهمن 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.