طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا و طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا و طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا بال مرغ سوخاری با سس سیراچا یکی از انواع غذاهای خوشمزه سوخاری است که طعمی بسیار متفاوت و جذاب دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه ساندویچ ایتالیایی خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ

طرز تهیه ساندویچ ایتالیایی خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ

طرز تهیه ساندویچ ایتالیایی ساندویچ ایتالیایی یک نوع ساندویچ مرغ است که با پنیر خامه ای و موزارلا مخلوط شده و درون نان باگت ریخته شده و در فر کرسپی می شود. …

طرز تهیه عدس پلو عربی خوشمزه و مخصوص به روش لبنانی

طرز تهیه عدس پلو عربی خوشمزه و مخصوص به روش لبنانی

طرز تهیه عدس پلو عربی عدس یکی از حبوبات بسیار مفید و مقوی می باشد که به خاطر پخت سریع و نفخ کم آن، طرفداران زیادی دارد. عدس پلو به خاطر طعم …

طرز تهیه خورش اسفناج قالی

طرز تهیه خورش اسفناج قالی , دستور پخت خورشت اسفناج قولی رشتی گیلانی

اسفناج قالی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشورمان است که اصالت آن به شمال ایران تعلق دارد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اسفناج قالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید۱ لیوان
سیر۳ حبه
آرد برنج۲ قاشق غذاخوری
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری
گشنیز۵۰ گرم
اسفناج۸۰ گرم
تره۵۰ گرم
شوید۵۰ گرم
نعناع۲۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آب نارنجبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش اسفناج قالی

مرحله اول

برای تهیه خورش اسفناج قالی خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را شسته و به همراه مقداری آب درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم لوبیا به مدت یک شب درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه تعویض می کنیم تا نفخ لوبیا به حداقل ترین حد ممکن برسد. پس از گذشت این زمان سبزی های خورش که شامل اسفناج، گشنیز، تره، شوید و نعنا می باشد را شسته و درون آبکش می ریزیم.

مرحله سوم

حالا سبزیجات معطر را به همراه سیر به صورت ریز و ساطوری خرد می کنیم، سپس سبزی خرد شده را به همراه مقدار زیادی روغن مایع درون یک تابه مناسب ریخته و به خوبی تفت می دهیم تا سبزی کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم

در ادامه لوبیا سفید را به همراه ۲ قاشق غذاخوری سبزی سرخ شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و ۲ لیوان آب جوش به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم لوبیا سفید به مدت ۲ ساعت کاملا پخته و نرم شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان مابقی سبزی سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و رب انار ترش به قابلمه می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و درب آنرا می بندیم تا خورشت به مدت ۱ ساعت کامل پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان مقداری آب نارنج به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا پخش شود.

مرحله هفتم

در ادامه آرد برنج اعلا را به همراه ۵ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه می افزاییم تا لعاب خورش را افزایش دهد. حالا تخم مرغ ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم خورش با درب باز به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. پس از گذشت این زمان خورش را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه کته زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.