مطالب پر بازدید
خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!

خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!

خواص دارچین برای مو دارچین، ادویه‌ای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمی‌شود. در واقع، این ادویه شگفت‌انگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه و مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه و مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی اسپاگتی با تن ماهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می …

طرز تهیه خورش فسنجان عراقی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش فسنجان عراقی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش فسنجان عراقی خورش فسنجان عراقی یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه خورش سیر انار خوشمزه و ساده به روش مازندرانی

طرز تهیه خورش سیر انار

طرز تهیه خورش سیر انار , دستور پخت خورش سیر انار رشتی شمالی مازندرانی ساری

خورش سیر انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود و برای شب یلدا گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سیر انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۵۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
انار دان شده۱ پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۵ حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش سیر انار

مرحله اول

برای تهیه خورش سیر انار خوشمزه در ابتدای کار ران و سینه های مرغ را به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و یک طرفه تکه‌ های مرغ را کاملا سرخ می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و پس از سرخ شدن یک طرف تکه های مرغ آنها را برمی گردانیم. در ادامه پیاز و حبه های سیر را به صورت ریز رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سرخ شده، سپس رب انار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد. زمانی که سس جوش آمد انار دان شده را می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه درب تابه را بسته و اجازه می دهیم خورش به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. پس از گذشت این زمان خورش را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه کته سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.