خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!
خواص دارچین برای مو دارچین، ادویهای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمیشود. در واقع، این ادویه شگفتانگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …
طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه و مخصوص ایتالیایی
طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی اسپاگتی با تن ماهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می …
طرز تهیه خورش فسنجان عراقی خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه خورش فسنجان عراقی خورش فسنجان عراقی یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه خورش سیر انار خوشمزه و ساده به روش مازندرانی
طرز تهیه خورش سیر انار
خورش سیر انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود و برای شب یلدا گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سیر انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
انار دان شده | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۵ حبه |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش سیر انار
مرحله اول
برای تهیه خورش سیر انار خوشمزه در ابتدای کار ران و سینه های مرغ را به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و یک طرفه تکه های مرغ را کاملا سرخ می کنیم.
مرحله دوم
حالا مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و پس از سرخ شدن یک طرف تکه های مرغ آنها را برمی گردانیم. در ادامه پیاز و حبه های سیر را به صورت ریز رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سرخ شده، سپس رب انار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد. زمانی که سس جوش آمد انار دان شده را می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه درب تابه را بسته و اجازه می دهیم خورش به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. پس از گذشت این زمان خورش را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه کته سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.irani.badr