طرز تهیه پوآچا با سس پستو خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا با سس پستو

طرز تهیه پوآچا با سس پستو , دستور پخت نان پوآچا با سس پستو

پوآچا با سس پستو یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوآچا با سس پستو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پوآچا با سس پستو
شیر گرم۱٫۵ لیوان
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۱ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
آرد۴٫۵ لیوان
مواد لازم میانی
سس پستو۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی

طرز تهیه پوآچا با سس پستو

مرحله اول

برای تهیه نان پوآچا با سس پستو خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمانی که خمیر مایه به عمل آمد، تخم مرغ و نمک را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و با دست ورز می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که خمیر نرم و یکدست حاصل شد، کره را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده تا خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این مدت، زمانی که خمیر حجیم شد آنرا به ۱۸ گلوله هم اندازه تقسیم می کنیم، سپس هر گلوله را روی سطح کار به صورت گرد باز می کنیم. توجه داشته باشید خمیرها را بیش از حد باز و نازک نکنید.

مرحله پنجم

در این مرحله به صورتی که از لبه های خمیر یک سانتی متر فاصله داشته باشد روی خمیر سس پستو را ریخته و با قاشق کاملا پخش می کنیم. در ادامه روی سس پستو را با مقداری پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک لبه خمیر را روی لبه مقابل آن تا می زنیم تا خمیر شکل ماه پیدا کند و با دست فیکس می کنیم، سپس درون قالب نان تست را با مقداری روغن مایع چرب کرده و خمیرها را به صورت مرتب پشت سر هم می چینیم.

مرحله هفتم

حالا روی قالب را با یک دستمال نخی می پوشانیم تا خمیر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کند. در این فاصله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله هشتم

حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم نان به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج می کنیم و بلافاصله نان را از قالب جدا کرده و با کره رومال می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 23 آذر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.