مطالب پر بازدید
مضرات کافئین برای مردان، زنان، فشار خون و قاعدگی!

مضرات کافئین برای مردان، زنان، فشار خون و قاعدگی!

مضرات کافئین کافئین، ماده‌ای طبیعی و محرک است که در چای، قهوه و کاکائو یافت می‌شود. این ترکیب با فعال سازی مغز و سیستم عصبی مرکزی، به ما کمک می‌کند تا هوشیار …

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست این غذا به عنوان فینگر فود و یا فست فود قابل استفاده است. مرغ سوخاری معمولا با پوست تهیه می شود اما دراین دستور، یک سس …

طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد سیب زمینی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه بورک پوآچا خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه بورک پوآچا

طرز تهیه بورک پوآچا , دستور پخت بورک پوآچا

بورک پوآچا یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک پوآچا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بورک پوآچا
خمیر یوفکا۳ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
روغن مابع۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
سوسیس یا کالباسبه مقدار کافی
مواد لازم آغشته کردن
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاریبه مقدار کافی

طرز تهیه بورک پوآچا

مرحله اول

برای تهیه بورک پوآچا خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور سوسیس را به همراه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا روغن را به تابه اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم، سپس سبزیجات را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. در ادامه نان یوفکا را به صورت مثلثی برش زده و روی سطح کار می گذاریم.

مرحله سوم

در ادامه مقداری از سبزیجات قسمت پهن مثلث ریخته و روی سبزیجات را با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم و اطراف مثلث را جمع می کنیم، سپس رول می کنیم و درون تخم مرغ می گذاریم تا سطح بورک ها آغشته شوند.

مرحله چهارم

حالا بورک ها را درون آرد سوخاری می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا کاور شود، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله پنجم

در ادامه بورک ها را درون روغن انداخته و سرخ می کنیم تا طلایی و خوشرنگ شوند. در نهایت بورک ها را روی دستمال مخصوص روغن گیری گذاشته تا روغن اضافی شان کشیده شود، سپس به همراه سس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.