طرز تهیه حلوای دارک فندق خوشمزه و مخصوص به روش بوتیکی

طرز تهیه حلوای دارک فندق خوشمزه و مخصوص به روش بوتیکی

طرز تهیه حلوای دارک حلوای دارک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مدرن ایرانی است که برای مجالس خاص استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی منجمد با روش جدید و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی منجمد با روش جدید و بسیار خوشمزه

کوکو سبزی با سبزی منجمد کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سبزی یکی از متداول ترین و خوشمزه ترین کوکو …

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف یکی از انواع غذاهای معروف کشور روسیه می باشد که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد، با این تفاوت که به جای گوشت قرمز در تهیه …

طرز تهیه پلوی سه رنگ با تن ماهی

طرز تهیه پلوی سه رنگ با تن ماهی , دستور پخت پلوی سه رنگ با تن ماهی

پلوی سه رنگ با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلوی سه رنگ با تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
کنسرو تن ماهی۱ قوطی
پیاز۱ عدد
شویدبه مقدار کافی
سیر پلوییبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و پودر تخم گشنیزبه مقدار کافی

طرز تهیه پلوی سه رنگ با تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه پلو سه رنگ با تن ماهی خوشمزه در ابتدای کار کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه درون آب می جوشانیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را کمی تفت می دهیم تا سیک و شیشه ای شود، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز کاملا کاراملی و نرم شود.

مرحله سوم

در ادامه تن ماهی را از صافی رد می کنیم تا روغن و آب اضافی تن ماهی گرفته شود، سپس تن ماهی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. حالا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی ک آب جوش آمد، برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. پس از گذشت این زمان یک دانه برنج را بین دو انگشت له می کنیم.

مرحله پنجم

زمانی ک اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت، برنج را آبکشی کرده و به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از قسمت ها مقداری زعفران دم کرده اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا به قسمت دیگر برنج شوید و سیر پلویی را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم قسمت باقی مانده برنج ساده بماند. در ادامه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله هفتم

در ادامه تمام برنج زعفرانی را درون قابلمه ریخته و با گوشت کوب فشرده می کنیم، سپس نصف مقدار شوید پلو را روی برنج زعفرانی ریخته و کاملا صاف و یکدست می کنیم. حالا مخلوط تن ماهی را روی برنج می ریزیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید مواد میانی ۱ سانتی متر از لبه های قابلمه فاصله داشته باشد. حالا مابقی شوید پلو را روی مواد میانی ریخته و به خوبی فشرده می کنیم، سپس تمام برنج ساده را درون قابلمه ریخته و مجددا روی آنرا صاف می کنیم.

مرحله نهم

در ادامه روی شعله ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و اجازه می دهیم پلو ۳ رنگ به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.