طرز تهیه کوکوی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکوی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه کوکوی عدس و سیب زمینی کوکوی عدس و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و حاضری ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این …

طرز تهیه مرغ با دیپ اسفناج خوشمزه و مخصوص با پنیر گودا

طرز تهیه مرغ با دیپ اسفناج خوشمزه و مخصوص با پنیر گودا

طرز تهیه مرغ با دیپ اسفناج مرغ دیپ اسفناج یک نوع مرغ شکم پر محسوب می شود که از سین مرغ استفاده شده است. درون سینه را از دیپ اسفناج و پنیر …

طرز تهیه بافرا پیتا غذای ساده و بسیار خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه بافرا پیتا غذای ساده و بسیار خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه بافرا پیتا بافرا پیتا یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کباب سیخی

طرز تهیه کباب سیخی , دستور پخت کباب سیخی خوشمزه

کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سیخی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ‌ کرده گوساله۳۵۰ گرم
گوشت چرخ‌ کرده گوسفندی۳۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
نمک۲ قاشق چایخوری سرخالی
زردچوبه و فلفل سیاهاز هر کدام ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب سیخی

مرحله اول

برای تهیه کباب سیخی خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون صافی می ریزیم، سپس صافی را روی یک کاسه مناسب قرار می دهیم و آنرا به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم به تدریج آب اضافی پیاز کشیده شود. پس از گذشت این زمان گوشت چرخ کرده گوساله را به همراه گوسفندی درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم، سپس پیاز را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت منسجم شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سیخ ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا در هنگام پخت سیخ ها نسوزند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان سیخ ها را از آب خارج کرده و با دستمال خشک می کنیم، سپس به اندازه یک پرتقال از مواد گوشتی برداشته و به صورت لوله ای به سیخ می کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و گوشت های به سیخ کشیده شده را درون تابه می چینیم. در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم کمی مغز پخت شوند، سپس درب تابه را بر می داریم.

مرحله هفتم

در این مرحله حرارت را متوسط کرده و اجازه می دهیم کباب ها کاملا سرخ شوند. زمانی که کباب ها کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.