طرز تهیه کباب سیخی با گوشت چرخ کرده و روی گاز
طرز تهیه املت نودل خوشمزه و مخصوص فرانسوی با پنیر پیتزا
طرز تهیه املت نودل املت نودل یکی از انواع املت های بسیار خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …
طرز تهیه مرغ پفکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه مرغ پفکی مرغ پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را علاوه بر …
طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی خوشمزه به روش سنتی هندی
طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی اگر روز سختی را پشت سر گذاشته اید و حوصله آشپزی کردن ندارید، امروز برایتان طرز تهیه یک ناهار یا شام سبک را آماده نموده …
طرز تهیه کباب سیخی
کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سیخی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده گوساله | ۳۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده گوسفندی | ۳۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نمک | ۲ قاشق چایخوری سرخالی |
زردچوبه و فلفل سیاه | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب سیخی
مرحله اول
برای تهیه کباب سیخی خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون صافی می ریزیم، سپس صافی را روی یک کاسه مناسب قرار می دهیم و آنرا به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم به تدریج آب اضافی پیاز کشیده شود. پس از گذشت این زمان گوشت چرخ کرده گوساله را به همراه گوسفندی درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم، سپس پیاز را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت منسجم شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سیخ ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا در هنگام پخت سیخ ها نسوزند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان سیخ ها را از آب خارج کرده و با دستمال خشک می کنیم، سپس به اندازه یک پرتقال از مواد گوشتی برداشته و به صورت لوله ای به سیخ می کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله ششم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و گوشت های به سیخ کشیده شده را درون تابه می چینیم. در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم کمی مغز پخت شوند، سپس درب تابه را بر می داریم.
مرحله هفتم
در این مرحله حرارت را متوسط کرده و اجازه می دهیم کباب ها کاملا سرخ شوند. زمانی که کباب ها کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.
- منبع :
- sj_food_sj