طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوراک قارچ و اسفناج خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه کباب دکمه ای خوشمزه و مجلسی به روش تابه ای

طرز تهیه کباب دکمه ای خوشمزه و مجلسی به روش تابه ای

طرز تهیه کباب دکمه ای کباب جزو غذا های محبوب است و کباب پیچ، کباب چنجه، کباب لقمه ای و کباب سلطانی هم دیگر روش های رایج برای پخت کباب هستند. کباب …

طرز تهیه سالاد هویج خوشمزه ترکیه ای با سیب و کشمش

طرز تهیه سالاد هویج خوشمزه ترکیه ای با سیب و کشمش

طرز تهیه سالاد هویج سالاد هویج  یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ

طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ , دستور پخت کباب سیخی دو رنگ

کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب کوبیده یکی از انواع کباب ها است. کباب کوبیده معمولا از گوشت قرمز تهیه می شود. اما گاهی کباب کوبیده را با سینه مرغ نیز طبخ می کنند. در کباب سیخی دو رنگ از هر دو نوع گوشت استفاده شده است به همین دلیل دو رنگ است. این کباب در ماهی تابه طبخ می شود.اما می توان از سیخ پهن استفاده کرده و گوشت ها را تلفیقی درون سیخ قرار داد و با منقل یا باربیکیو طبخ نمود. این کباب بسیار لطیف و خوشمزه است و می توان با نان یا برنج آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد
سس مایونز۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
آرد۱ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
آرد سوخاری۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کرهبه میزان لازم

طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه کباب سیخی دو رنگ خوشمزه در ابتدای کار، سینه مرغ را تمیز می شوییم و استخوان های آنرا به طور کامل خارج می کنیم، سپس به همراه یک عدد پیاز پوست گرفته و فلفل دلمه ای خرد شده را درون غذا ساز می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. سپس سس مایونز و زرد چوبه را اضافه کرده و با غذا ساز آن را خوب خرد و مخلوط می کنیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم و روی آنرا با سلفون پوشانده و در یخچال استراحت می دهیم.

مرحله سوم

حالا یک پیاز دیگر را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را به طور کامل با دست می گیریم. در ادامه  یک کاسه برداشته و گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده آب گرفته شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس نمک و فلفل و آرد سوخاری را اضافه کرده خوب ورز می دهیم تا مواد کامل با هم مخلوط شوند. سپس درون یخچال استراحت می دهیم. درون تابه رژیمی یک کره می اندازیم و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

سپس از هر کدام از مواد اندازه یک نارنگی برداشته و شکل می دهیم. سپس به صورت یکی در میان درون تابه قرار داده و سیخ چوبی را درون آن فرو می کنیم. در ادامه با حرارت ملایم یک طرف کباب ها را پخته و سرخ می کنیم.

مرحله ششم

می توان درب تابه را بست تا مغز پخت شود. سپس در آن را باز گذاشت تا کم کم برشته شود. بعد از آن، به آرامی و با کمک سیخ چوبی کباب ها را برگرداند و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم. و درکنار فلفل دلمه ای و گوجه کباب شده با نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 اردیبهشت 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.