مطالب پر بازدید
طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی غذای خوشمزه و فوری ترکیه ای

طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی غذای خوشمزه و فوری ترکیه ای

طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی اوتورتمای سیب زمینی یک نوع غذای ترکی است که از ترکیب لایه لایه سیب زمینی و مواد گوشتی و سبزیجات و پنیر چدار تهیه می شود. از …

طرز تهیه بلن تاوا ترکیه ای خوشمزه با گوشت گوسفندی

طرز تهیه بلن تاوا ترکیه ای خوشمزه با گوشت گوسفندی

طرز تهیه بلن تاوا بلن تاوا از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی کشور ترکیه است که با گوشت گوسفندی قیمه ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر , دستور پخت اکبر جوجه با شیر

اکبر جوجه با شیر یکی از رسپی های این غذای خوشمزه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه با شیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
جوجه ۱ کیلویی۱ عدد
آب۳٫۵ لیوان
شیر۲ لیوان
کره۱۰۰ گرم
روغن، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم سس
رب انار رقیق½ لیوان
شکر۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

مرحله اول

برای تهیه اکبر جوجه با شیر خوشمزه در ابتدای کار جوجه را از وسط نصف می کنیم، در زمان برش زدن جوجه باید مراقب باشیم که پوست آن جدا نشود. در ادامه جوجه های خرد شده را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا ترکیب آب و شیر شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم جوجه ها ۴۵ دقیقه بپزند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان جوجه ها را از قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و نصف فنجان روغن به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله جوجه ها را به قابلمه اضافه کرده و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شوند. پس از اینکه جوجه ها سرخ شدند، کره را به همراه یک و نیم لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم جوجه ها به مدت یک ساعت به طور کامل سرخ شوند. در همین حین سس اکبر جوجه را آماده می کنیم، برای این منظور رب انار را به همراه نمک، شکر و گردو درون یک تابه با هم ترکیب کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله پس از گذشت یک ساعت اکبر جوجه را از قابلمه خارج کرده و درون ظرف سرو قرار می دهیم. سس رب انار را نیز درون یک کاسه کوچک کنار غذا قرار می دهیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با برنج زعفرانی سرو می کنیم.

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.