طرز تهیه اکبر جوجه با شیر خوشمزه و ساده به روش شمالی
طرز تهیه خورش قیمه اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه خورش قیمه اسفناج خورشت قیمه اسفناج از خورش های سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه برای کدبانوها از غذاهای کمتر شناخته شده محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه پیتزا پیاز خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا پیاز پیتزای پیاز یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی …
طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی منجمد با روش جدید و بسیار خوشمزه
کوکو سبزی با سبزی منجمد کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سبزی یکی از متداول ترین و خوشمزه ترین کوکو …
طرز تهیه اکبر جوجه با شیر
اکبر جوجه با شیر یکی از رسپی های این غذای خوشمزه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه با شیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
جوجه ۱ کیلویی | ۱ عدد |
آب | ۳٫۵ لیوان |
شیر | ۲ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم سس | |
رب انار رقیق | ½ لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه اکبر جوجه با شیر
مرحله اول
برای تهیه اکبر جوجه با شیر خوشمزه در ابتدای کار جوجه را از وسط نصف می کنیم، در زمان برش زدن جوجه باید مراقب باشیم که پوست آن جدا نشود. در ادامه جوجه های خرد شده را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا ترکیب آب و شیر شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم جوجه ها ۴۵ دقیقه بپزند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان جوجه ها را از قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و نصف فنجان روغن به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله جوجه ها را به قابلمه اضافه کرده و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شوند. پس از اینکه جوجه ها سرخ شدند، کره را به همراه یک و نیم لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم جوجه ها به مدت یک ساعت به طور کامل سرخ شوند. در همین حین سس اکبر جوجه را آماده می کنیم، برای این منظور رب انار را به همراه نمک، شکر و گردو درون یک تابه با هم ترکیب کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله پس از گذشت یک ساعت اکبر جوجه را از قابلمه خارج کرده و درون ظرف سرو قرار می دهیم. سس رب انار را نیز درون یک کاسه کوچک کنار غذا قرار می دهیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با برنج زعفرانی سرو می کنیم.
- منبع :
- photography