مطالب پر بازدید
مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ساندویچ مرغ سرد یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و فوری است که با مواد گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیمچی ترب سفید خوشمزه و ساده به روش کره ای

طرز تهیه کیمچی ترب سفید خوشمزه و ساده به روش کره ای

طرز تهیه کیمچی ترب سفید کیمچی ترب سفید یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور کره جنوبی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه چرتمه پلو خوشمزه و مخصوص به روش سمنانی

طرز تهیه چرتمه پلو

طرز تهیه چرتمه پلو , دستور پخت چرتمه پلو سمنانی

چرتمه پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چرتمه پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی۵۰۰ گرم
دنبه۱۰۰ گرم
ماست۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل سبز۴ عدد
سیر۴ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه چرتمه پلو

مرحله اول

برای تهیه چرتمه پلوی مجلسی در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز شیشه ای شد، مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا خامی زردچوبه گرفته شود. در هیمن حین جگر را به صورت تکه های درشت و دنبه را به صورت تکه های نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تکه های جگر را به همراه تکه های دنبه به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۵ دققه تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شوند، سپس فلفل ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مجددا به تفت دادن مواد ادامه می دهیم تا فلفل ها نیز نرم شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم و پس از گذشت ۵ دقیقه دیگر تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیرها را پوست می گیریم، سپس درون یک کاسه مناسب رنده می کنیم. در ادامه ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

مرحله ششم

غذا را می توانیم به همین شکل سرو کنیم، یا اینکه ترکیب جگر و ماست را درون یک ظرف مناسب ترکیب کرده و با گوشتکوب برقی میکس کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سرو کنیم. این غذای خوشمزه معمولا به همراه برنج زعفرانی سرو می شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.