طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه خورش هویج خورش هویج یکی از انواع خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود …

طرز تهیه سوپ قارچ روسی

سوپ قارچ روسی , طرز تهیه سوپ قارچ روسی , دستور پخت سوپ قارچ روسی

سوپ قارچ روسی یکی از انواع سوپ های خوشمزه کشور روسیه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ قارچ روسی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیازچه۵ ساقه
کره یا روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
آرد۳ قاشق سوپخوری
سیب زمینی۳ تا ۴ عدد
هویج۳ تا ۴ عدد
قارچ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
خامه۱۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
برگ بو۱ عدد
استاک مرغ یا سبزیجات۲ لیتر
جعفری یا شوید تازهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ قارچ روسی

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ خوشمزه ابتدای کار هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا هویج را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا هویج نرم شود. در ادامه پیازچه و قارچ را می شوییم، سپس قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را به همراه پیازچه درون قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم، سپس آرد را به صورت پخش روی پیازچه و قارچ می ریزیم و تفت می دهیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی را می شوییم، سپس به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی خرد شده را به همراه برگ بو، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزیجات را کمی تفت می دهیم، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات بپزد و سوپ جا بیوفتد. زمانی که سبزیجات کاملا پخته و نرم شدند حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

حالا خامه صبحانه را درون سوپ می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه را سوپ را اندازه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه شوید و جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت شوید و جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با شوید و جعفری تزئین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.