طرز تهیه پاته سیب زمینی سوخاری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه پاته سیب زمینی سوخاری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه پاته سیب زمینی پاته سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که به صورت سوخاری تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شامی پوک خوشمزه و مخصوص به روش اصلی بابلی

طرز تهیه شامی پوک خوشمزه و مخصوص به روش اصلی بابلی

طرز تهیه شامی پوک شامی پوک یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه سیب …

طرز تهیه آش سبزی خوشمزه و مخصوص به روش نذری شیرازی

طرز تهیه آش سبزی خوشمزه و مخصوص به روش نذری شیرازی

طرز تهیه آش سبزی آش سبزی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این آش خوشمزه از آش های محسوب می …

طرز تهیه شامی دال عدس

شامی دال عدس , طرز تهیه شامی دال عدس , دستور پخت شامی دال عدس

شامی دال عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده رژیمی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی دال عدس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
عدس۱ پیمانه
اسفناج۲۵۰ گرم
سیر۱ حبه
تخم مرغ۱ عدد
زردچوبه¼ قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سوخاریبه مقدار کافی

طرز تهیه شامی دال عدس

مرحله اول

برای تهیه شامی دال عدس خوشمزه ابتدا عدس را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری آب به همراه نمک درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا عدس ها بپزند و آب آن تبخیر شود.

مرحله دوم

در این مرحله اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا پس از این که عدس ها کاملا پخته شدند از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم به طور کاملا خنک شود، سپس درون غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم. در صورت نبود غذاساز می توانید عدس را با گوشت کوب له کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم و به همراه تخم مرغ، اسفناج، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه درون غذاساز اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. مایه شامی را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا پودر سوخاری را به تدریج به شامی اضافی می کنیم، سپس مدام ورز می دهیم تا مواد فرم خود را حفظ کند. در ادامه مقداری از مواد شامی بر می داریم، سپس در دست گرد می کنیم و درون پودر سوخاری می غلطانیم.

مرحله ششم

در این مرحله شامی را در دست فشار می دهیم تا کمی پهن شود. در ادامه به همین ترتیب شامی ها را درست می کنیم تا مایه شامی تمام شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت مقداری روغن درون تابه می ریزیم و شامی ها را درون تابه می چینیم، سپس دو طرف شامی را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در آخر شامی دال عدس را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.