مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوسیس خوشمزه و مخصوص خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوسیس خوشمزه و مخصوص خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوسیس سوسیس یکی فراورده های محبوب گوشتی است که در انواع غذاهای فست فودی مثل سوسیس بندری و پیتزا مخلوط مورد استفاده قرار می گیرد. خیلی از افراد به دلیل …

طرز تهیه کوفته جعفری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته جعفری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته جعفری کوفته جعفری یکی از کوفته های خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته جعفری در ادامه با سایت چی شی …

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

خواص برگه زردآلو زردآلو، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، در زندگی روزمره و حتی در طب سنتی کاربرد ویژه‌ای دارد. این میوه به شکل‌های مختلفی مانند مربا، خورشت، آب‌میوه، …

طرز تهیه خوراک زبان گوساله خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک زبان گوساله

طرز تهیه خوراک زبان گوساله مجلسی طرز تهیه خوراک زبان گوساله با برنج طرز تهیه زبان گوساله رزا منتظمی طرز تهیه خورشت زبان گوساله طرز تهیه زبان گوساله با زعفران طرز تهیه خوراک زبان گوساله با سس قرمز طرز تهیه چلو زبان گوساله فیلم طرز تهیه زبان گوساله

خوراک زبان گوساله یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک زبان گوساله در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
زبان گاو۱ عدد
پیاز۲ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
برگ بو۴ عدد
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک زبان گوساله

مرحله اول

برای تهیه خوراک زبان گوساله خوشمزه ابتدا زبان گوساله را به خوبی تمیز کرده و می شوییم، سپس آنرا درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه دو برابر حجم زبان گوساله، آب به قابلمه افزوده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند و کف های زبان گوساله به طور کامل خارج شود. در ادامه زیان را درون آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم. در ادامه یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن به قابلمه می افزاییم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیرها را پوست کنده و به همراه برگ بو و چوب دارچین به قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم سپس زبان گوساله را به همراه چند لیوان آب به قابلمه می افزاییم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم زبان گوساله به مدت ۶ تا ۸ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله پنجم

پس از اینکه زبان به طور کامل پخت، زبان را از قابلمه خارج کرده و پوست آنرا به طور کامل جدا می کنیم. در ادامه زبان را به صورت ورقه ای برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آب درون قابلمه را صاف می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم. در ادامه پیاز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه افزوده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه پیاز سبک شد، آب زبان صاف شده را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های زبان را به تابه افزوده و اجازه می دهیم آب درون تابه غلیظ شود، سپس خوراک زبان را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.