طرز تهیه ترش تره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترش تره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترش تره ترش تره یا ترشی تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال می باشد، برای مشاهده این اموزش آشپزی در …

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می …

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذای خوشمزه با مواد متنوعی تهیه می شود، مثلا …

طرز تهیه کلوچه مرغ

کلوچه مرغ پنیری , طرز تهیه کلوچه مرغ , دستور پخت کلوچه مرغ

کلوچه مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
شوید تازه۱ دسته کوچک
آرد⅓ پیمانه
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پنیر پیتزا۱ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
پاپریکا و آویشنهر کدام ½ قاشق چایخوری
روغن و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه مرغ

مرحله اول

برای تهیه کلوچه مرغ خوشمزه ابتدا فیله مرغ را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سس مایونز را به همراه آرد، پنیر پیتزا، نمک و مقداری پاپریکا، آویشن و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس شوید و سیر را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مجددا مواد را ترکیب می کنیم تا بافتی منسجم و یکدست داشته باشند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کلوچه استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس  یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن سرخ کردنی به تابه اضافه می کنیم. در ادامه با قاشق از مایه کلوچه بر می داریم و درون روغن می اندازیم، سپس با پشت قاشق روی مایه کلوچه رااضافه می کنیم. در ادامه اطراف آنرا جمع می کنیم تا گرد شود.

مرحله پنجم

به همین صورت تمام مایه کلوچه را درون روغن می ریزیم و سرخ می کنیم. حالا صبر می کنیم تا یک سمت کلوچه به طور کامل طلایی شود، سپس آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه کلوچه ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان کلوچه ها را درون یک ظرف مناسب می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.