طرز تهیه حلوای نارگیل شیک و مجلسی برای پذیرایی مجالس
طرز تهیه ترشه آبه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی گیلانی
طرز تهیه ترشه آبه خورش ترشه آبه یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است. در یان غذا از سبزی محلی استفاده می شود اما می توان از سبزی قورمه نیز استفاده …
طرز تهیه ماست و خیار یونانی زاتزیکی خوشمزه و رستورانی
طرز تهیه ماست و خیار یونانی زاتزیکی zatziki یا ماست و خیار یونانی ترکیبی از ماست یونانی، خیار رنده شده ،شوید، سیر و …می باشد که یونانیها در کنار بسیاری از وعدههای …
طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلانی
طرز تهیه خورش اناربیج خورش اناربیج یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …
طرز تهیه حلوای نارگیل
حلوای نارگیلی یکی از انواع حلواهای نوین ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای نارگیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای نارگیل | |
نارگیل آسیاب شده | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان |
شیر خشک | ۱ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
گلاب | ۳ لیوان |
روغن جامد و مایع | جمعا ۱ لیوان |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوای نارگیل
مرحله اول
برای تهیه حلوای نارگیلی خوشمزه و مجلسی ابتدا شکر را به همراه گلاب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آرامی مواد را هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر حل شد، زعفران دم کرده و پودر هل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شربت خنک شود. در ادامه آرد را با شیر خشک مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا مخلوط آرد و شیر خشک را درون یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به آرامی تفت می دهیم تا عطر و طعم خامی آرد گرفته شود، سپس روغن را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا رنگشان نسکافه ای شود. پس از اینکه رنگ مواد نسکافه ای شد، پودر نارگیل را به تابه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله شربت را که از حرارت افتاده است به تابه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که حلوا منسجم شود، ادامه می دهیم. پس از اینکه حلوا کاملا منسجم شد و از دیواره های تابه فاصله گرفت آماده است.
مرحله ششم
این حلوا حالت بسیار لطیفی دارد، به همین دلیل توصیه می کنیم به جای اینکه آنرا درون ظرف بریزید و تزیین کنید، آنرا درون قیف با ماسوره دلخواه بریزید، سپس درون ظرف مورد نظر قیف بزنید تا حلوای زیباتری داشته باشید.
- منبع :
- ftmeh_chef