طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان رولت بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی …

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

طرز تهیه خورش بادمجان خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از نظر مواد شباهت های زیادی به خورش قیمه دارد. خیلی از آشپزها برای خوشمزه تر شدن و لعاب …

طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه خورش ناردون خورش نادون که با اسم مرغ ناردونی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و …

طرز تهیه سیب زمینی برشته

سیب زمینی برشته , طرز تهیه سیب زمینی برشته , دستور پخت سیب زمینی برشته در فر مایکروفر

سیب زمینی برشته یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی برشته در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۱۲ عدد کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی برشته

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی برشته ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشوییم. توجه داشته باشید که این غذا با سیب زمینی دارای پوست تهیه می شود و به همین دلیل باید سیب زمینی ها را به خوبی با اسکاج بشوییم تا کاملا تمیز شوند.

مرحله دوم

نکته دیگر در مورد این غذا این است که باید از سیب زمینی ها کوچک و یک اندازه استفاده کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را پس از شستشو به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله سوم

حدود ۴۵ دقیقه زمان برای پخت سیب زمینی ها نیاز است. پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را آبکشی می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سینی فر را با مقداری روغن مایع به خوبی چرب می کنیم. در ادامه سیب زمینی های پخته شده را با ته لیوان فشار می دهیم تا له شوند، توجه داشته باشید که باید طوری سیب زمینی ها را له کنیم که فقط بافتشان از هم باز شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی های له شده را درون سینی فر می چینیم. ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع را به همراه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا مخلوط روغن را با برس روی سیب زمینی ها می مالیم، سپس سیب زمینی ها را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به خوبی برشته شوند. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا سیب زمینی ها رنگ بهتری داشته باشند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.