مطالب پر بازدید
طرز تهیه مافین املتی یک صبحانه خوشمزه متفاوت و لاکچری

طرز تهیه مافین املتی یک صبحانه خوشمزه متفاوت و لاکچری

طرز تهیه مافین املتی املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت …

لیست آموزش انواع غذاهای چاق کننده برای افزایش وزن

لیست آموزش انواع غذاهای چاق کننده برای افزایش وزن

غذاهای چاق کننده در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که برای افزایش وزن و چاقی مناسب هستند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای مشاهده …

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

طرز تهیه خورش انجیر سیاه خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش انجیر سیاه

طرز تهیه خورش انجیر سیاه , دستور پخت خورش انجیر سیاه

خورش انجیر سیاه، یکی از آن چیزهایی است که شاید بسیاری از شماها با شنیدن نام آن تعجب بکنید. این خورش همانند بسیاری از خورش های مجلسی ایرانی کمی شیرین است و با برنج ایرانی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش انجیر سیاه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
انجیر سیاه برای ربنیم کیلو
پیاز درشت۱ عدد
فیله مرغ۶ تا ۸ تکه
انجیر تازه۸ عدد
زنجبیل تازه۱ بند انگشت
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه میزان لازم
پودر هلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه خورش انجیر سیاه

مرحله اول

برای درست کردن خورش انجیر، قبل از هر کاری باید مقداری رب انجیر تهیه کنید. ابتدا نیم کیلو انجیر سیاه تازه را شسته و سپس آن را خرد کنید. حالا تکه های انجیر خرد شده را در غذا ساز بریزید و اجازه دهید تا کاملا پوره شود.

مرحله دوم

برای این که این پوره را به رب انجیر تبدیل کنید؛ باید به آن نصف لیوان آب و کمی نمک اضافه کرده و بگذارید تا به آرامی بپزد. به مرور زمان می بینید که رب غلیظ می شود. در انتهای پخت باید یکی دو قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید و سپس بعد از چند دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.

مرحله سوم

مانند بسیاری دیگر از خورش ها، پیاز سرخ کرده در خورش انجیر نیز به کار می رود. توصیه ما به شما این است که از پیاز سرخ شده آماده برای تهیه این خورش استفاده نکنید. پیاز را به خوبی پوست گرفته و بشویید.

مرحله چهارم

حالا آن را به خوبی و ریز و یک دست خلال کنید. برای تفت دادن پیاز کافی است از کمی روغن و چند قاشق آب کمک بگیرید. باید اجازه دهید تا پیاز کاملا کاراملی شود. منظور از کاراملی این است که رنگ آن تیره شود.

مرحله پنجم

تکه های مرغ را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا نمک، فلفل و همین طور زنجبیل را به مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در همین مرحله می توانید زعفران و هل را نیز به مرغ اضافه کنید. در حدود نیم ساعت کافی است تا تکه های مرغ به خوبی مغز پخت شوند.

مرحله ششم

باید هر دو طرف مرغ کامل سرخ شده و خودش هم مغز پخت شود. مرغ نباید بیش از اندازه بپزد. گفتیم که باید در ابتدا رب انجیر ملس را تهیه کنید. پس از اینکه مرغ ها به خوبی پختند؛ رب انجیر را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و آن را به تکه های مرغ اضافه کنید.

مرحله هفتم

برای این که مرغ ها به خوبی طعم دار شوند باید اجازه دهید تا حدود نیم ساعت این مواد به آرامی با هم قل خورده و حسابی خورش ما جا بیفتد. در مواد اولیه می بینید که علاوهمقداری انجیر برای تهیه رب، باز هم تعدادی انجیر ذکر شده است.

مرحله هشتم

در ۱۰ دقیقه پایانی پخت باید این انجیرهای تازه را از وسط به دو نیم کرده و به همرته مقدار کمی آبلیمو و یک قاشق عسل به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است و می توانید آن را با انواع برنج زعفرانی سر کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 اسفند 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.